Skandinavisk design møter elektrisk ytelse

Polestar 2 er en elektrisk bil som perfekt forener minimalistisk skandinavisk design med rå elektrisk ytelse. Med rene linjer, høy kvalitet interiør og en rekke innovative teknologier, tilbyr Polestar 2 en kjøreopplevelse som er både komfortabel og spennende. Bilen er designet for å være både miljøvennlig og morsom å kjøre, og er et bevis på at elektriske biler kan være både praktiske og stilfulle

Rekkevidde opptil
659km
Hjuldrift
2- og 4 hjulsdrift
Hestekrefter
476 hk
Tid DC-hurtiglading
28 min

Polestar 2

Skandinavisk minimalisme møter elektrisk ytelse. Ren linjer, premium materialer og en kjøreopplevelse som inspirerer. Uttrykk din personlige stil.
fra 473.900,-

Polestar 2: Stil, teknologi og kjøreglede

Elegant design og førsteklasses kvalitet

Polestar 2 har et moderne og sporty design som skiller seg ut fra mengden. Interiøret er minimalistisk og brukervennlig, med høy kvalitet på materialer og finish. Det gir en følelse av luksus uten å være prangende.

Teknologi i verdensklasse

Med Android Automotive som grunnlag har Polestar 2 et av de mest intuitive og brukervennlige infotainmentsystemene på markedet. Integreringen med Google-tjenester gjør det enkelt å navigere, streame musikk og få tilgang til en rekke andre funksjoner.

God kjøreopplevelse

Polestar 2 er ikke bare en vakker bil, den er også morsom å kjøre. Bilen har god veigrep, er responsiv og gir en sportslig kjøreopplevelse. Samtidig er den komfortabel nok til lange kjøreturer.

Allsidig elbil for hverdag og helg

Kjøreopplevelse
Polestar 2 er kjent for å tilby en engasjerende kjøreopplevelse som kombinerer komfort og sportslighet. Den har en god balanse mellom myk fjæring og presis styring, noe som gjør den til en fornøyelse å kjøre både på langtur og i mer svingete veier. Elmotoren leverer umiddelbart dreiemoment, noe som gir en kvikk og responsiv kjøreopplevelse.
Batteri
Polestar 2 har et batteripakke som gir en god rekkevidde, selv om den nøyaktige rekkevidden varierer avhengig av kjørestil, temperatur og andre faktorer. Batteriet støtter rask lading, noe som gjør det enkelt å lade bilen på farten. Mange Polestar 2-modeller har også mulighet for varmepumpe, som bidrar til å øke rekkevidden ved kaldt vær.
Teknologi
Polestar 2 er fullpakket med avansert teknologi. Bilen har en stor, vertikal berøringsskjerm som styrer de fleste funksjonene i bilen. I tillegg har den et avansert førerassistansesystem som inkluderer funksjoner som adaptiv cruise control, filassistanse og automatisk nødbrems. Polestar 2 er også godt integrert med smarttelefoner og tilbyr trådløs lading for kompatible enheter.
Se andre Polestarmodeller
Polestar 3 hvit

Polestar 3

Polestar 3 er din perfekte følgesvenn, enten det er lange bilturer på landeveien eller bykjøring i hverdagen. Med sin romslige interiør og avanserte sikkerhetssystemer, gir den deg en trygg og komfortabel kjøreopplevelse.
Polestar 4

Polestar 4

Polestar 4 passer for deg som ønsker en elektrisk bil som både er morsom å kjøre og praktisk i hverdagen. Bilen er et godt valg for både familier og enkeltpersoner som setter pris på stil, ytelse og teknologi.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer