Finn bilen som passer for deg

En bil er ikke bare en bil – det er en livsstil. Alle har vi forskjellige ønsker og behov. Her finner du vårt utvalg av nye biler.

FINN BILMERKE

Alfa Romeo
Alfa Romeo tilbyr moderne teknologi, kompromissløs kvalitet og italiensk lidenskap for ytelse.
Fiat
Fiat 500 er for mange synonymt med Italiensk følelse. Den ikoniske bilen med sitt umiskjennelige design.
Fiat Professional
Fiat varebil er et godt kjent blandt næringskunder. Fiat sin varebil range strekker seg fra Doblò og opp til den kjente modellen Ducato. Vi hjelper deg å finne din varebil som passer akkurat ditt behov og kan også gjøre de tilpassinger som trengs om både utvendig og innvendig i varerommet.
Ford
Kverneland Bil har vært forhandler av Ford siden 1922. I dag 100 år senere kan vi tilby en lang rekke med person og varebiler innenfor de fleste segmenter.
Jaguar
Jaguar er like dynamisk som navnet og logoen tilsier. Bilene er bygget for at med en tanke om å skape noe levende. Jaguar er kjent forprisbelønte til design gjennom tidene,
Jeep
Jeep er det ikoniske svar på 4-hjulsdrift. Helt siden 1941 har Jeep levert robuste biler med høy fremkommelighet. Jeep - Alt annet er kopi!
Land Rover
Fra det rafifinerte og sofistikerte til det robuste og tøffe. Merke Land Rover har sin identitet i fremkommelighet og komfort for fører og passasjerer.
Mazda
Mazda har innovasjon i sitt DNA. Innovasjon med et formål. Kombinert med vår menneskesentrerte bilarkitektur styrker den Jinba Ittai - båndet mellom deg og bilen.
MG
Nå kan du selv velge hvor grønt du vil kjøre! Velg 100% elektrisk eller plug-in hybrid.
Volvo
Volvo har flere år på rad blitt kåret til merke med mest fornøyde kunder. Vi i Kverneland Bil jobber hver dag for at du som Volvokunde skal få den beste oppfølging og rettledning hos oss som premiumkunde hos oss.

VERKSTED OG SERVICE

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer