Finn bilen som passer for deg

En bil er ikke bare en bil – det er en livsstil. Alle har vi forskjellige ønsker og behov. Her finner du vårt utvalg av nye biler.

FINN BILMERKE

Ford
Kverneland Bil har vært forhandler av Ford siden 1922. I dag over 100 år senere kan vi tilby en lang rekke med person og varebiler innenfor de fleste segmenter.
Ford Nyttekjøretøy
Ford nyttekjøretøy hjelper deg å gjøre arbeidsdagen din enklere. Enten du tråkler deg gjennom trange sidegater eller kaprer den parkeringsplassen som andre ikke klarer å skvise seg inn i, er dette en av de kvikkeste varebilene som finnes.
Volvo
Volvo har flere år på rad blitt kåret til merke med mest fornøyde kunder. Vi i Kverneland Bil jobber hver dag for at du som Volvokunde skal få den beste oppfølging og rettledning hos oss som premiumkunde hos oss.
Mazda
Oppdag en ny dimensjon av kjøreglede med Mazda - et bilmerke som forener innovasjon, stil og pålitelighet. Fra sitt distinkte KODO-design til avanserte Skyactiv-teknologier, leverer Mazda en dynamisk kjøreopplevelse som inspirerer. Velg Mazda for å omfavne kjøreglede, presisjonshåndverk og enestående kvalitet - opplev det beste innen bilkjøring i dag.
MG
Utforsk fremtiden med MG - et bilmerke som kombinerer elektrisk innovasjon med stil og verdi. Opplev den spennende blandingen av moderne design og avanserte teknologier som gjør MG til det ideelle valget for de som ønsker å gå grønt uten å kompromisse på ytelse.
Polestar
Polestar er et elektrisk høyytelsesbilmerke uten like. De innoverer for å drive utviklingen fremover og skape en bedre fremtid. En fremtid som er bærekraftig, problemfri og slående vakker.

VERKSTED OG SERVICE

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer