Finn bilen som passer for deg

En bil er ikke bare en bil – det er en livsstil. Alle har vi forskjellige ønsker og behov. Her finner du vårt utvalg av nye biler.

FINN BILMERKE

Alfa Romeo
Alfa Romeo er et ikonisk italiensk bilmerke med en rik historie som strekker seg tilbake til 1910. Selskapet ble grunnlagt av Alexandre Darracq og Nicola Romeo, og navnet "Alfa" er en forkortelse for "Anonima Lombarda Fabbrica Automobili". Gjennom årene har Alfa Romeo blitt kjent for å produsere biler med en unik kombinasjon av stil, eleganse og sportslige egenskaper. Merket har en lidenskapelig følgerskare over hele verden, som setter pris på Alfa Romeos unike design og kjøreegenskaper.
Fiat
iat er et italiensk bilmerke med en lang historie som strekker seg tilbake til 1899. Selskapet ble grunnlagt av Giovanni Agnelli og har siden da vært en betydelig aktør i bilindustrien. Navnet "Fiat" står for "Fabbrica Italiana Automobili Torino," som oversatt betyr "Italiensk bilfabrikk i Torino." Fiat har gjennom årene produsert et bredt spekter av biler, fra små bybiler til større familiebiler og varebiler.
Fiat Professional
Fiat varebil er et godt kjent blandt næringskunder. Vi hjelper deg å finne din varebil som passer akkurat ditt behov og kan også gjøre de tilpassinger som trengs om både utvendig og innvendig i varerommet.
Ford
Kverneland Bil har vært forhandler av Ford siden 1922. I dag 100 år senere kan vi tilby en lang rekke med person og varebiler innenfor de fleste segmenter.
Ford Nyttekjøretøy
Ford nyttekjøretøy hjelper deg å gjøre arbeidsdagen din enklere. Enten du tråkler deg gjennom trange sidegater eller kaprer den parkeringsplassen som andre ikke klarer å skvise seg inn i, er dette en av de kvikkeste varebilene som finnes.
Jeep
Jeep er et ikonisk bilmerke med en lang historie og en sterk tilknytning til off-road eventyr og militære røtter. Merket har vært synonymt med robuste terrengkjøretøyer og et karakteristisk design som gjør det lett gjenkjennelig på veiene. Uansett om du er på jakt etter et pålitelig terrengkjøretøy eller ønsker å omfavne den ikoniske arven, har Jeep-merket en spesiell appell for mange bilentusiaster verden over.
Mazda
Mazda er et japansk bilmerke som har etablert seg som en betydelig aktør i bilindustrien siden grunnleggelsen i 1920. Selskapet er kjent for å produsere pålitelige, stilige og innovative biler som appellerer til et bredt spekter av kunder over hele verden. Mazdas designfilosofi, kjent som "Kodo - Soul of Motion," er bygget på ideen om å skape bevegelse og følelse selv når bilene står stille. De legger stor vekt på å designe biler som utstråler energi og vitalitet, og som samtidig gir en følelse av selvsikkerhet til sjåfør og passasjerer.
MG
Den nyeste generasjonen MG-biler har fått anerkjennelse for sitt stilige design, avanserte teknologi, og rimelige priser. Målet om å tilby elbiler med god rekkevidde til konkurransedyktige priser har gjort MG til et interessant alternativ for de som ønsker å gå over til elektriske kjøretøy uten at det skal koste for mye. Selv om MG har endret seg mye gjennom årene, har merket fortsatt en spesiell plass i hjertene til mange bilentusiaster og er et symbol på britisk bilhistorie og kjøreglede. Med fokus på elektrifisering og bærekraftig mobilitet ser det ut til at MG vil fortsette å ha en innflytelsesrik rolle i bilindustrien i årene som kommer.
Polestar
Polestar er et elektrisk høyytelsesbilmerke uten like. De innoverer for å drive utviklingen fremover og skape en bedre fremtid. En fremtid som er bærekraftig, problemfri og slående vakker.
Volvo
Volvo har flere år på rad blitt kåret til merke med mest fornøyde kunder. Vi i Kverneland Bil jobber hver dag for at du som Volvokunde skal få den beste oppfølging og rettledning hos oss som premiumkunde hos oss.
VOYAH
VOYAH FREE oppleves som spennende og med masse attraktiv teknologi. VOYAH tilhører luksusdivisjonen til store kinesiske Dongfeng Motors som over tid har produsert biler for hjemmemarkedet både under eget merke samt lisensproduksjon for flere andre store etablerte bilmerker.

VERKSTED OG SERVICE

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer