Finn bilen som passer for deg

En bil er ikke bare en bil – det er en livsstil. Alle har vi forskjellige ønsker og behov. Her finner du vårt utvalg av nye biler.

FINN BILMERKE

Alfa Romeo
Alfa Romeo tilbyr moderne teknologi, kompromissløs kvalitet og italiensk lidenskap for ytelse.
Fiat
Fiat 500 er for mange synonymt med Italiensk følelse. Den ikoniske bilen med sitt umiskjennelige design.
Fiat Professional
Fiat varebil er et godt kjent blandt næringskunder. Vi hjelper deg å finne din varebil som passer akkurat ditt behov og kan også gjøre de tilpassinger som trengs om både utvendig og innvendig i varerommet.
Ford
Kverneland Bil har vært forhandler av Ford siden 1922. I dag 100 år senere kan vi tilby en lang rekke med person og varebiler innenfor de fleste segmenter.
Ford Nyttekjøretøy
Ford nyttekjøretøy hjelper deg å gjøre arbeidsdagen din enklere. Enten du tråkler deg gjennom trange sidegater eller kaprer den parkeringsplassen som andre ikke klarer å skvise seg inn i, er dette en av de kvikkeste varebilene som finnes.
Jeep
Jeep er det ikoniske svar på 4-hjulsdrift. Helt siden 1941 har Jeep levert robuste biler med høy fremkommelighet. Jeep - Alt annet er kopi!
Mazda
Mazda har innovasjon i sitt DNA. Innovasjon med et formål. Kombinert med vår menneskesentrerte bilarkitektur styrker den Jinba Ittai - båndet mellom deg og bilen.
MG
Nå kan du selv velge hvor grønt du vil kjøre! MG gjør elektrisk mobilitet tilgjengelig
Polestar
Polestar er et elektrisk høyytelsesbilmerke uten like. De innoverer for å drive utviklingen fremover og skape en bedre fremtid. En fremtid som er bærekraftig, problemfri og slående vakker.
Volvo
Volvo har flere år på rad blitt kåret til merke med mest fornøyde kunder. Vi i Kverneland Bil jobber hver dag for at du som Volvokunde skal få den beste oppfølging og rettledning hos oss som premiumkunde hos oss.
VOYAH
VOYAH FREE oppleves som spennende og med masse attraktiv teknologi. VOYAH tilhører luksusdivisjonen til store kinesiske Dongfeng Motors som over tid har produsert biler for hjemmemarkedet både under eget merke samt lisensproduksjon for flere andre store etablerte bilmerker.

VERKSTED OG SERVICE

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Trenger du hjelp med bilen din?

Alle forhandlerne i Kverneland er eksperter på sine bilmerker.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer