Volvo XC90 Recharge

For livet

Denne ladbare hybrid-SUV-en som skal beskytte familien din, beskytter nå fremtiden deres.
Ladbar
Hybrid
Rekkevidde
68 km
Kjøring
AWD
Seter
Opptil 7
Lavere utslipp, uten kompromiss
Når du kjører på ren elektrisk kraft får du en ladbar hybrid som tar hensyn til morgendagen, uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen i dag. Bærekraftig pendling i Pure (helelektrisk) modus, helt uten utslipp.
Fra 939 000 kr

Care by Volvo = Abonner og kjør

Det fleksible bilabonnementet

Care By Volvo er et bilabonnement som kun kan kjøpes online. Her får du alt du måtte trenge til din bil, inkludert i en fast månedspris, uten krav om et depositum.

Lytt til din favoritt musikk via den integrerte spotify app!
Start video
Alltid ved din side. Den avanserte teknologien i XC90 Recharge plug-in hybrid gjør kjøreturen komfortabel.
En hjelpende hånd
Trygg avstand. Førerassistanse med fartsjustering kan hjelpe deg med å holde trygg avstand i trafikken, ved å tilpasse farten og holde din plassering sentralt i kjørebanen ved hjelp av subtile styringsjusteringer. Farten justerer når du svinger for å optimalisere din komfort.
Renere luft i bilen
Den avanserte luftrenseren holder opptil 95 % skadelige luftpartikler av typen PM 2,5 utenfor bilen, som et av verdens første luftkvalitetssystemer. Dermed kan alle i bilen nyte bedre og sunnere luftkvalitet, uansett hvordan forholdene er på utsiden.
Bowers & Wilkins
Med eksklusive høyttalere fra Bowers & Wilkins, plassert og montert med presisjon, får du en fantastisk lydopplevelse uansett hvor du sitter i bilen.
Se andre Volvomodeller
Volvo C40 Recharge
Volvo C40 Recharge
Helt nye Volvo C40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo. Fra 2030 kan du bare kjøpe elektriske biler fra Volvo . Målet er å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.
xc40 fornt bilde
Volvo XC40 Recharge
Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.
XC60 Recharge
Volvo XC60 Recharge
Denne populære, mellomstore SUV-en er Volvos mest solgte bil siden 2009!
Volvo V60 T6 Recharge
Volvo V60 Recharge
Dette er den ultimate familiebilen! En praktisk og allsidig femdørs stasjonsvogn.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer