Volvo XC90 Recharge

For livet
Denne ladbare hybrid-SUV-en som skal beskytte familien din, beskytter nå fremtiden deres.
Ladbar
Hybrid
Rekkevidde
51 km
Kjøring
AWD
Seter
Opptil 7
Lavere utslipp, uten kompromiss
Når du kjører på ren elektrisk kraft får du en ladbar hybrid som tar hensyn til morgendagen, uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen i dag. Bærekraftig pendling i Pure (helelektrisk) modus, helt uten utslipp.
Fra 939 000 kr
Lytt til din favoritt musikk via den integrerte spotify app!
Start video
Alltid ved din side. Den avanserte teknologien i XC90 Recharge plug-in hybrid gjør kjøreturen komfortabel.
En hjelpende hånd
Trygg avstand. Førerassistanse med fartsjustering kan hjelpe deg med å holde trygg avstand i trafikken, ved å tilpasse farten og holde din plassering sentralt i kjørebanen ved hjelp av subtile styringsjusteringer. Farten justerer når du svinger for å optimalisere din komfort.
Renere luft i bilen
Den avanserte luftrenseren holder opptil 95 % skadelige luftpartikler av typen PM 2,5 utenfor bilen, som et av verdens første luftkvalitetssystemer. Dermed kan alle i bilen nyte bedre og sunnere luftkvalitet, uansett hvordan forholdene er på utsiden.
Bowers & Wilkins
Med eksklusive høyttalere fra Bowers & Wilkins, plassert og montert med presisjon, får du en fantastisk lydopplevelse uansett hvor du sitter i bilen.
Se andre Volvomodeller
Volvo C40 Recharge
Volvo C40 Recharge
Helt nye Volvo C40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo. Fra 2030 kan du bare kjøpe elektriske biler fra Volvo . Målet er å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.
Volvo XC40 Recharge
Volvo XC40 Recharge
Volvo XC40 er en kompakt SUV med høy bakkeklaring. Den har gode oppbevaringsløsninger, brukervennlig teknologi og praktiske tilkoblingsfunksjoner.
Volvo XC40 Recharge Pure Electric
Volvo XC40 Recharge Pure Electric
Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.
Volvo S60 Recharge
Volvo S60 Recharge
Dette er en sportssedan som er designet for kjøreglede. Den har intuitiv teknologi og skreddersydd interiør.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer