Våre verkstedstjenester

Er det tid for service, eller ønsker du vedlikehold av bilen din? Kverneland Bil er merkeverksted for alle våre merker og i tillegg utfører vi verkstedtjenester på andre merker. 

Et regelmessig vedlikehold av bilen gir deg bedre garanti for uforutsette problemer og bidrar til å ivareta verdien på din bil. Vi har kvalifiserte mekanikere som står klare til å hjelpe deg. 

Verkstedbestilling

Verksted og service
  • Velg din forhandler
  • Velg tjenester
  • Fyll inn info
  • Annet

Service bestilles direkte hos Ford

Service for Volvo bestilles nedenfor

Dette kan vi hjelpe deg med

Service på merkeverksted

Vi anbefaler å ha jevnlig service på bilen. Dette sikrer drift, sikkerhet og levetid, og vil gjøre det lettere å selge bilen dersom det er aktuelt. I tillegg skaper det større forutsigbarhet for lommeboken. Vi har merkeverksted, men kan også utføre service på andre merker.

BESTILL SERVICE

Vedlikehold for biler over fem år

Når bilen din fyller fem år trenger den jevnlig service enda mer enn før. Kom innom for en sjekk, vi har uslåelige tilbud. For å holde bilen din trygg og driftssikker, anbefaler vi å ha den på service jevnlig.

BESTILL SERVICE

EU-kontroll

Bilen din må på EU-kontroll innen fire år etter at den ble registrert for første gang i Norge. Deretter må den kontrolleres hvert andre år. Vi har merkeverksted, men utfører EU-kontroll på alle andre merker også.

BESTILL SERVICE

Reparere steinsprut

Reparer steinsprut så snart du oppdager skaden, så slipper du gjerne å bytte hele ruten. Ta kontakt med det samme du oppdager det, så fikser vi det. Hvis du har kasko/delkasko, dekkes reparasjonen av forsikringen.

BESTILL SERVICE

Personling servicetakeniker

Når du har kjøpt en Volvo fra Kverneland Bil, får du din egen servicetekniker. Dette er din kontaktperson dersom det skulle være noe du lurer på med bilen, eller om det er på tide med service. Dette er også den teknikeren som er ansvarlig når din bil er inne til service, og som ringer deg når den er klar for henting.

BESTILL SERVICE

Dekkhotell med dekkservice

På dekkhotellet tar vi vare på dekkene dine utenfor sesong. Du slipper å skifte, vaske og oppbevare dekkene selv. Vi vasker dekkene og løfter dem trygt på plass i riktig reol i selve dekkhotellet.

BESTILL SERVICE

Skifte glass

Hvis frontruten eller andre vinduer har for store skader til å reparere som steinsprut må du bytte ruten. Ta kontakt så fikser vi det for deg. Husk at det ofte er integrert teknologi i frontruten, og at det er viktig å bytte hos noen som bruker originale deler. Skifte av frontrute er som oftest dekket av forsikring og koster kun egenandel – avhengig av type forsikring og selskapet du bruker.

BESTILL SERVICE

Rens og reparasjon av aircondition

Har det satt seg en dårlig lukt i bilen? Dette kan skyldes at luftfilteret i AC-anlegget må byttes. Dårlig lukt er ikke farlig i seg selv, men kan være plagsomt på lange turer. Vi bytter filteret raskt og enkelt.

BESTILL SERVICE

Time hos smart repair

En liten skrape i lakken? Det er ikke sikkert at du trenger å lakkere hele bilen. Kom til oss, så fikser vi det kanskje på et kvarter.

BESTILL SERVICE

Biloppretting og lakkering

Vi har autorisert skadeverksted og godkjent av Statens vegvesen til å reparere store skader, men er like gode på småbulker og lakkering. Kontakt oss og fortell hva som har skjedd med bilen din, så finner vi ut av det.

BESTILL SERVICE

Bilinnredning

Vår samarbeidspartner System Edstrøm hjelper deg å finne riktig og sikker innredning, enten du er rørlegger, elektriker, vaktmester, eller har andre behov for bilinnredning i din arbeidshverdag. Vi stiller strenge krav til sikkerhet og innfesting av innredningsløsninger. Med innredning fra oss, kan du føle deg trygg på veien.

BESTILL SERVICE

Reparasjon

Hva enn som er galt med bilen din: Vi fikser det! Vi har autorisert merkeverksted med dyktige mekanikere som kan alt som er verdt å vite om nettopp din bil.

BESTILL SERVICE

Bilvask

Bilen din har godt av å bli vasket skikkelig grundig innimellom, både innvendig og utvendig. Det kan vi fikse.

BESTILL SERVICE

Dekkservice uten dekkhotell

På våre verksted er det fort gjort å skifte dekk. Vi kontrollerer også dekkene før du setter dem bort for sesongen.

BESTILL SERVICE

Montering av utstyr

Ønsker du å få montert tilleggsutstyr på bilen din? Ta kontakt med vårt verksted, så hjelper vi deg med sikker montering.

BESTILL SERVICE

Hva kjennetegner oss?

Vi spør først – reparerer etterpå

Du skal ikke betale mer enn det vi har avtalt. Dukker det opp behov utover avtalt pris, gjør vi ingenting før vi har snakket med deg.

Kun orginale deler

Vi bruker kun originale merkedeler. Det sikrer god kvalitet, trafikksikkerhet, og er godt å ha den dagen du skal selge eller bytte inn bilen din.

Trygghetsgaranti

Vårt mål er at du skal ha et bekymringsfritt bilhold. Derfor gir vi deg trygghetsgaranti. Garantien sikrer hjelp ved driftsstans i Norge, og vår veihjelpsordning sørger for at bilen blir tauet til nærmeste autoriserte verksted. Vi har avtaler med verksteder over hele landet.

Garantien gjelder deg som har kjøpt ny eller brukt Volvo, Mazda eller Ford hos Kverneland Bil. Du må ha fulgt serviceprogrammet og fått utført anbefalte reparasjoner, og ha dette dokumentert i bilens servicehistorikk.