nyheter-meny

Siste nytt om våre bilmerker

Det skjer stadig spennenede ting med våre bilmerker og hos våre forhandlere. Her deler vi nyhetsbrev, pressemeldinger og andre ting som kan være interessant å lese om. Sorter på bilen du er interessert i eller bla deg nedover i arkivet.

Velg kategori
nyheter-meny
Ford
23. november 2023
Ford med sterk dobbeltseier i stor internasjonal kåring
Ford stråler etter å ha sikret to prestisjefylte priser under utdelingen for årets nyttekjøretøy i Lyon, Frankrike.
Volvo
11. juli 2023
Nå kan barna kjøre bil til og fra behandling: – Vi håper det kan gjøre det mindre skummelt
For å gjøre tiden før behandling mindre skummel, har sykehuset i Flekkefjord nå fått en elektrisk bil som barna kan kjøre gjennom korridorene..
Ford
6. februar 2023
Ford Motor Norge med forsterket satsning på Mustang Mach-E
Nå blir det kortere ventetid på den populære helelektriske SUV-en Mustang Mach-E. Det skjer som følge av en markant planlagt produksjonsvekst i år, som også er mer kostnadseffektiv. Samtidig introduserer Ford Motor Norge en storsatsing på Mustang Mach-E som bl.a. inkluderer reduserte priser for å imøtegå de nye norske avgiftene, enklere bilhold for kundene og mer attraktiv og forutsigbar finansiering.
Volvo
7. desember 2022
Volvo EX90 - Leveringsklar sommeren 2024
«Volvodoktoren» Lars Einar Haugland har aldri kjørt en bedre og tryggere bil enn den han kjører i dag. Likevel har han bestemt seg for å bytte den ut.
Mazda
24. november 2022
Mazda CX-60 belønnes med fem stjerner av Euro NCAP
Volvo
volvo ex90
17. november 2022
Her er Volvos nye toppmodell: Volvo EX90
Volvo Cars’ nye elektriske flaggskip, vist frem for første gang. Den nye 7-seters SUV-en er den største lanseringen fra Volvo Cars på mange år, og markerer starten på en ny epoke innen sikkerhet.
Ford
mach-e
16. november 2022
Elbilen Mach-E har tatt Rogaland med storm
Tidligere måtte kundene gjerne vente i sju måneder på sin nye Ford Mustang Mach-E. Nå er leveringstiden helt nede i fire uker.
Fiat
10. august 2021
Volvo Car Group inviterer til Tech Moment 30. juni kl. 1400
Volvo Cars skal bli et helelektrisk, premium bilmerke innen 2030 og jobber for fullt med å lage de beste bilene i selskapets 94 år lange historie. Vi er inne i en spennende tid med utvikling på flere områder og på Tech Moment ønsker vi å dele flere detaljer om vår teknologiske fremtid.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer