Oppdag Polestar 3: Rekkevidde, ytelse, design

Oppdag den elektriske SUV-en som setter nye standarder for rekkevidde, ytelse og design. Med avansert teknologi og et minimalistisk interiør, er Polestar 3 den perfekte bilen for den moderne og miljøbevisste føreren

Rekkevidde opptil
650km
Hjuldrift
0-100 km/t
4.7 sek
517 hk
Tilhengervekt opptil
2200kg

Polestar 3

Din nye følgesvenn på eventyr. En elektrisk SUV som tar deg dit du vil, med stil og komfort.
fra 725.000,-

Polestar 3 SmartZone

Start video

Avanserte sensorer

SmartZone er utstyrt med en rekke sensorer som kontinuerlig overvåker bilens omgivelser. Dette inkluderer alt fra avstand til andre kjøretøy og fotgjengere, til veibanens tilstand og værforhold.

Kameraer

Flere høyoppløselige kameraer gir bilen et 360-graders synsfelt. Dette gjør det mulig for bilen å oppdage potensielle farer i tidlig fase, slik som syklister, barn eller objekter på veien.

Integrerte funksjoner

Dataene fra sensorer, kameraer og radar blir behandlet av bilens datamaskin, og brukes til å drive en rekke avanserte funksjoner

Polestar 3: Romslig luksus møter banebrytende teknologi

Interiør
Polestar 3 innbyr til en reise gjennom et interiør som er like vakkert som det er funksjonelt. Inspirert av skandinavisk design, er kabinen preget av rene linjer, gjennomtenkte materialvalg og en følelse av ro.
Infotainment
Polestar 3 er utstyrt med et infotainmentsystem som kjører på Android Automotive OS. Dette gir en intuitiv brukergrensesnitt utviklet spesielt for Polestar, samtidig som det gir tilgang til en rekke Google-apper og -tjenester. Resultatet er en sømløs integrasjon mellom bilen, føreren og den digitale verden.
SmartZone
SmartZone er mer enn bare en designendring; det er et sprang fremover innen bilteknologi. Ved å samle alle viktige sensorer i ett område, har Polestar skapt et mer aerodynamisk og funksjonelt frontparti, samtidig som de har forbedret bilens sikkerhetssystemer.
Se andre Polestarmodeller
Polestar 2 - Sølvgrå

Polestar 2

Opplev den perfekte balansen mellom komfort og ytelse. Polestar 2 gir deg en kjøreopplevelse som er både avslappende og spennende.
Polestar 4

Polestar 4

Polestar 4 passer for deg som ønsker en elektrisk bil som både er morsom å kjøre og praktisk i hverdagen. Bilen er et godt valg for både familier og enkeltpersoner som setter pris på stil, ytelse og teknologi.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer