Smart og intuitiv: Oppdag teknologien bak Polestar 4

Polestar 4 er mer enn bare en bil. Den er en manifestasjon av den nyeste teknologien innenfor bilindustrien. Med et intuitivt brukergrensesnitt og en rekke smarte funksjoner, tilbyr Polestar 4 en kjøreopplevelse som er både komfortabel og spennende.

Rekkevidde opptil
620km
0-100 km/t
3,8 sek
Effekt
400kW/544hk
Ladetid
30 min

Polestar 4

Polestar 4 er en spennende nykommer i det elektriske bilmarkedet, og kombinerer det beste fra flere verdener: den sporty kjøreopplevelsen til en coupé, den praktiske romsligheten til en SUV og den teknologiske avanserte løsningene som kjennetegner Polestar.
fra 584.000,-

Polestar 4 imponerer med plass og funksjonalitet

Plass og funksjonalitet

Polestar 4 tilbyr god plass til både passasjerer og bagasje, noe som gjør den til et godt valg for både hverdagsbruk og lengre turer.

Ladehastighet og rekkevidde

Bilen har en imponerende ladehastighet og en rekkevidde som dekker de fleste behov.

Pris og utstyrsnivå

Polestar 4 tilbyr flere ulike utstyrsnivåer, slik at du kan skreddersy bilen etter dine egne behov og budsjett.

Polestar 4: Kombinerer futuristisk design med praktisk hverdagsbruk

Designet
Bilen har et slepent og aerodynamisk design, med en stor panoramisk glass tak som gir en følelse av å være ett med naturen. Interiøret er minimalistisk og elegant, med fokus på høy kvalitet materialer og en intuitiv brukergrensesnitt.
Ytelse
Polestar 4 leverer imponerende ytelse med to motoralternativer, inkludert en dual-motor versjon som gir rask akselerasjon og firehjulstrekk
Praktisk
Til tross for sitt sportslige utseende, tilbyr Polestar 4 god plass til både passasjerer og bagasje. Baksetet kan foldes ned for å øke lastekapasiteten ytterligere.
Se andre Polestarmodeller
Polestar 2 - Sølvgrå

Polestar 2

Opplev den perfekte balansen mellom komfort og ytelse. Polestar 2 gir deg en kjøreopplevelse som er både avslappende og spennende.
Polestar 3 hvit

Polestar 3

Polestar 3 er din perfekte følgesvenn, enten det er lange bilturer på landeveien eller bykjøring i hverdagen. Med sin romslige interiør og avanserte sikkerhetssystemer, gir den deg en trygg og komfortabel kjøreopplevelse.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer