Range Rover Sport

Range Rover Sport er perfekt proporsjonert og utviklet for å vekke oppsikt uansett hvor du kjører

Fiat Ducato

Fiat Ducato kan leveres i over 10.000 forskjellige kombinasjoner, Nå også som elektrisk les mer på E-ducato

Fiat Doblo

Doblò Cargo tilbyr et av de største modellutvalgene i segmentet, for å kunne tilby din virksomhet et tilpasset produkt og bringe mer kvalitet inn i din hverdag. Varebil for lukket godstransport og Doblò Work Up, den ideelle planbilen for alle anledninger.

Fiat Talento

Talento er designet for å transportere både passasjerer og gods, og byr på et stort utvalg av løsninger for profesjonelle. Smarte løsninger, like fra funksjonelle lasteanordninger til praktisk tilbehør, utgjør en stor forskjell i ditt daglige arbeide.

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio er bygget rundt merkets slagord «La meccanica delle emozioni». kjøreglede og passion!

Fiat 500 electric

Nye FIAT 500 En av verdens mest ikoniske biler, som hatchback, og cabriolet

Land Rover Discovery Sport

Discovery Sport Plug in Hybrid, er perfekt både for bykjøring og langtur med inntil 64km utslippsfri kjøring, og kan lades fra 0-80% på ca.30 minutter med DC-hurtiglading (32kW).

Range Rover Velar

Range Rover har utvidet familien med nye Velar, denne etterfølger en populær forgjenger som nå lanseres som plug-in hybrid med en rekkevidde på opptil 53 km.

Range Rover Evoque

Nye Range Rover Evoque plug-in hybrid passer perfekt til både bykjøring og til hytteturen, med inntil hele 66km elektrisk rekkevidde.

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator markedets tøffeste pickup

Nye Jeep Gladiator er om mulig den tøffeste Jeep som er laget. Livsstilstruck som er laget for kunder med et aktivt liv. På lasteplanet er det plass nok til en ATV eller 2 terrengsykler. Gladiator bygger på Wranglers lange historie knyttet til fremkommelighet og mobilitet.