Ford Kuga Ladbar hybrid

Dette er en sportssedan som er designet for kjøreglede. Den har intuitiv teknologi og skreddersydd interiør.

Nye Range Rover

Nye Range Rover er en utsøkt tolkning av luksus og personalisering. Hvor de fineste materialene brukes til å skape et fristed for reiseopplevelsen.

Range Rover Sport

Range Rover Sport er perfekt proporsjonert og utviklet for å vekke oppsikt uansett hvor du kjører

Helt nye Mazda CX-60

Helt nye Mazda CX-60 PHEVs vakre og dynamiske eksteriør representerer den seneste utviklingen av Kodo Design, Mazdas designfilosofi som gir bilen et levende uttrykk selv når den står helt stille.

Fiat Ducato

Fiat Ducato kan leveres i over 10.000 forskjellige kombinasjoner, Nå også som elektrisk les mer på E-ducato

Fiat Doblo

Doblò Cargo tilbyr et av de største modellutvalgene i segmentet, for å kunne tilby din virksomhet et tilpasset produkt og bringe mer kvalitet inn i din hverdag. Varebil for lukket godstransport og Doblò Work Up, den ideelle planbilen for alle anledninger.

Fiat Talento

Talento er designet for å transportere både passasjerer og gods, og byr på et stort utvalg av løsninger for profesjonelle. Smarte løsninger, like fra funksjonelle lasteanordninger til praktisk tilbehør, utgjør en stor forskjell i ditt daglige arbeide.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale modellen som markerer merkevarens store endring. Mens Alfa Romeo har vært tro mot sitt DNA edel italiensk sportsånd siden 1910, skjer det med Tonale en radikal utvikling. Med denne modellen ser merket fremover mot en ny æra med tilkobling og elektrifisering.

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio er bygget rundt merkets slagord «La meccanica delle emozioni». kjøreglede og passion!

Fiat 500 electric

Nye FIAT 500 En av verdens mest ikoniske biler, som hatchback, og cabriolet