MG MARVEL R

MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Det stilige designet preges av elegante proporsjoner og minimalistiske detaljer som fremhever det moderne utseende. Med særdeles god sikkerhet og lang rekkevidde er MG MARVEL R Electric en pålitelig bil.
Elektrisk rekkevidde
402 km (WLTP)
Firehjulstrekk
med 3 motorer
Tilkoblingsystem
MG iSMART
Ytelse
288hk
MG MARVEL R ELECTRIC
Under utviklingen av MG MARVEL R Electric er det kun brukt banebrytende EV-teknologi for å oppnå maksimal rekkevidde og ytelse.
Luxury fra 419.275,-
*Veiledende kundepris gjelder Luxury 2WD, lokale leveringskostnader kan tilkomme. Priseks. lån fra Santander Consumer Bank: 3,25% nom./ 5,65% eff, 35% egenkapital, lånebeløp kr. 264 725,- o/7 år, kostnad kr. 54 269,- totalt kr. 318 994,- Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 3,25%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 6,80%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Tilbudet gjelder til 31.12.22 Forbruk komb.: 17,5-17.9 kWt/100 km (WLTP). CO2-utslipp 0 g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Firehjulstrekk med tre motorer kommer på Performance. 7 års garanti eller 150 000 km, det som inntreffer først. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.
Nye MG MARVEL R kommer snart!
Start video
Elektriske motorer
Alle de elektriske motorene i MG MARVEL R benytter en nøyaktig vinkling, som er mer effektivt enn den tradisjonelle metoden. De to bakre motorene fungerer hver for seg for å sikre maksimal effektivitet.
Lading
I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-fase 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og lading på opptil 90 kW gjør at batteriet kan lades opp til 80 % (temperaturavhengig) på rundt 40 minutter.
Klimaanlegg med varmepumpe
Når man sammenligner med de tradisjonelle klimaanleggene på markedet, kan varmepumpen i MG MARVEL R Electric forbedre energieffektiviteten med opptil 50 %, noe som gir deg større trygghet og komfort når du kjører bilen om vinteren.
Framtidsrettet uttrykk
Premium interiør
Bose lydanlegg, seter i nappaskinn og bakluke virituell pedal gir det som fører av bilen optimal følelse av premium
Velkomstmodus
Den overlegne opplevelsen starter fra det øyeblikket du nærmer deg kjøretøyet. Det skjulte dørhåndtaket kommer til syne, og setet gjenopptar kjørestillingen når strømmen slås på.
Rombelysning
«Aurora»-belysningen med 64 farger kan transformere atmosfæren inne i bilen, og også bevege seg i takt med musikken.
Se andre MGmodeller
MG5-1800x851
MG 5 helelektrisk stasjonsvogn
MG5 Electric er verdens første 100 % elektriske stasjonsvogn og tilhører andre generasjon av våre 100 % elektriske kjøretøy. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.
MG4-1800x851
Nye MG 4
Nye MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.
Untitled-1
MG ZS EV Long Range
Vår bestselger MG ZS EV med over 5000 solgt biler siste har nå blitt oppdatert. Nye detaljer og en forlenget rekkevidde på opptil 440 km. I tillegg kan den nå også leveres med tilhengerfeste.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer