MG MARVEL R

Nye elektriske MG MARVEL R
MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Det stilige designet preges av elegante proporsjoner og minimalistiske detaljer som fremhever det moderne utseende. Med særdeles god sikkerhet og lang rekkevidde er MG MARVEL R Electric en pålitelig bil.
Elektrisk rekkevidde
402 km (WLTP)
Firehjulstrekk
med 3 motorer
Tilkoblingsystem
MG iSMART
Ytelse
288hk
MG MARVEL R kommer
MG MARVEL R ELECTRIC
Under utviklingen av MG MARVEL R Electric er det kun brukt banebrytende EV-teknologi for å oppnå maksimal rekkevidde og ytelse.
Nye MG MARVEL R kommer snart!
Start video
Elektriske motorer
Alle de elektriske motorene i MG MARVEL R benytter en nøyaktig vinkling, som er mer effektivt enn den tradisjonelle metoden. De to bakre motorene fungerer hver for seg for å sikre maksimal effektivitet.
Lading
I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-fase 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og lading på opptil 90 kW gjør at batteriet kan lades opp til 80 % (temperaturavhengig) på rundt 40 minutter.
Klimaanlegg med varmepumpe
Når man sammenligner med de tradisjonelle klimaanleggene på markedet, kan varmepumpen i MG MARVEL R Electric forbedre energieffektiviteten med opptil 50 %, noe som gir deg større trygghet og komfort når du kjører bilen om vinteren.
Framtidsrettet uttrykk
Premium interiør
Bose lydanlegg, seter i nappaskinn og bakluke virituell pedal gir det som fører av bilen optimal følelse av premium
Velkomstmodus
Den overlegne opplevelsen starter fra det øyeblikket du nærmer deg kjøretøyet. Det skjulte dørhåndtaket kommer til syne, og setet gjenopptar kjørestillingen når strømmen slås på.
Rombelysning
«Aurora»-belysningen med 64 farger kan transformere atmosfæren inne i bilen, og også bevege seg i takt med musikken.
Se andre MGmodeller
MG EHS PLUG-IN HYBRID
MG EHS PLUG-IN HYBRID
Den helt nye MG EHS Plug-in Hybrid med en elektrisk rekkevidde på 52 km og tilhengervekt på opptil 1500 kg.
MG ZS EV
MG ZS EV
Det klassisk britiske bilmerket MG er tilbake i en kinesisk-eid versjon med en hel-elektrisk kompakt SUV. ZS EV har en meget konkurransedyktig pris og er den klart rimeligste i sitt segment.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer