MG MARVEL R

MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Det stilige designet preges av elegante proporsjoner og minimalistiske detaljer som fremhever det moderne utseende. Med særdeles god sikkerhet og lang rekkevidde er MG MARVEL R Electric en pålitelig bil.

Elektrisk rekkevidde
402 km (WLTP)
Firehjulstrekk
med 3 motorer
Tilkoblingsystem
MG iSMART
Ytelse
288hk

MG MARVEL R ELECTRIC

Under utviklingen av MG MARVEL R Electric er det kun brukt banebrytende EV-teknologi for å oppnå maksimal rekkevidde og ytelse.
fra 399.900,-
Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Firehjulstrekk med tre motorer kommer på Performance. 7 års garanti eller 150 000 km, det som inntreffer først. Med forbehold om skrive- og trykkfeil. **Det vil tilkomme et lokalt frakttillegg på bilen.

MG MARVEL R

Start video

Elektriske motorer

Alle de elektriske motorene i MG MARVEL R benytter en nøyaktig vinkling, som er mer effektivt enn den tradisjonelle metoden. De to bakre motorene fungerer hver for seg for å sikre maksimal effektivitet.

Lading

I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-fase 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og lading på opptil 90 kW gjør at batteriet kan lades opp til 80 % (temperaturavhengig) på rundt 40 minutter.

Klimaanlegg med varmepumpe

Når man sammenligner med de tradisjonelle klimaanleggene på markedet, kan varmepumpen i MG MARVEL R Electric forbedre energieffektiviteten med opptil 50 %, noe som gir deg større trygghet og komfort når du kjører bilen om vinteren.

Framtidsrettet uttrykk

Premium interiør
Bose lydanlegg, seter i nappaskinn og bakluke virituell pedal gir det som fører av bilen optimal følelse av premium
Velkomstmodus
Den overlegne opplevelsen starter fra det øyeblikket du nærmer deg kjøretøyet. Det skjulte dørhåndtaket kommer til syne, og setet gjenopptar kjørestillingen når strømmen slås på.
Rombelysning
«Aurora»-belysningen med 64 farger kan transformere atmosfæren inne i bilen, og også bevege seg i takt med musikken.
Se andre MGmodeller
MG4-1800x851

MG 4

MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.
1800x851 MG ZS

MG ZS EV Long Range

Vår bestselger MG ZS EV. Nye detaljer og en forlenget rekkevidde på opptil 440 km. I tillegg kan den nå også leveres med tilhengerfeste.
1800x851 MG5

MG5 helelektrisk stasjonsvogn

MG5 Electric er verdens første 100 % elektriske stasjonsvogn og tilhører andre generasjon av våre 100 % elektriske kjøretøy. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer