Nye elektriske MG 4

Nye MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde.

Elektrisk rekkevidde
435 km (WLTP)
Tilhengervekt
500kg
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Hurtiglading
35min til 80%

MG 4 ELECTRIC

Nye MG4 Electric er den første MG-modellen basert på den nye MSP-plattformen (modulbasert skalerbar plattform). Den intelligente konstruksjonen gir mange fordeler når det gjelder plass, vekt og sikkerhet. Det gir høyere energiutnyttelse og bedre kjøreegenskaper.
Luxury fra 346.300,-
*Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Med forbehold om skrive- og trykkfeil

Omfattende sikkerhet

Intelligent teknologi
Adaptiv Fartsholder, Kø-assistansesystem og andre automatiserte kjørefunksjoner kommer som standard med MG4 Electric. Den intelligente teknologien sikrer deg trygge kjøreforhold og lar deg nyte bekvemmeligheten med intelligent teknologi.
Fremdragen ytelse
MG4 Electric har en bakhjulsdrift (RWD) som gir perfekt vektfordeling foran og bak. Bakhjulsdriften danner grunnlaget for håndtering av høy ytelse i kombinasjon med gode kjøreegenskaper. Takket være ekstra trekkraft tilpasset hverdagslige forhold får man presis manøvrering, også i tett bytrafikk.
Romslighet
Med en ren elektrisk arkitekturoppdatering, og lang akselavstand på 2705 mm, er MG4 Electric overraskende romslig. Hvert familiemedlem har blitt tatt i betraktning slik at du kan få med deg det du behøver for å utføre hverdagens gjøremål.

test1

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre MGmodeller
1800x851 MG5

MG5 helelektrisk stasjonsvogn

MG5 Electric er verdens første 100 % elektriske stasjonsvogn og tilhører andre generasjon av våre 100 % elektriske kjøretøy. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.
1800x851 Marvel

MG MARVEL R

MG Marvel R Electric nå med PRISKUTT på begrenset antall lagerbil. SPAR 60.000,-
1800x851 MG ZS

MG ZS EV Long Range

Vår bestselger MG ZS EV. Nye detaljer og en forlenget rekkevidde på opptil 440 km. I tillegg kan den nå også leveres med tilhengerfeste.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer