Nye elektriske MG 4

Nye MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde.
Elektrisk rekkevidde
435 km (WLTP)
Tilhengervekt
500kg
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Hurtiglading
35min til 80%
MG 4 ELECTRIC
Nye MG4 Electric er den første MG-modellen basert på den nye MSP-plattformen (modulbasert skalerbar plattform). Den intelligente konstruksjonen gir mange fordeler når det gjelder plass, vekt og sikkerhet. Det gir høyere energiutnyttelse og bedre kjøreegenskaper.
Luxury fra 354.200,-
*Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Med forbehold om skrive- og trykkfeil
Omfattende sikkerhet
Intelligent teknologi
Adaptiv Fartsholder, Kø-assistansesystem og andre automatiserte kjørefunksjoner kommer som standard med MG4 Electric. Den intelligente teknologien sikrer deg trygge kjøreforhold og lar deg nyte bekvemmeligheten med intelligent teknologi.
Fremdragen ytelse
MG4 Electric har en bakhjulsdrift (RWD) som gir perfekt vektfordeling foran og bak. Bakhjulsdriften danner grunnlaget for håndtering av høy ytelse i kombinasjon med gode kjøreegenskaper. Takket være ekstra trekkraft tilpasset hverdagslige forhold får man presis manøvrering, også i tett bytrafikk.
Romslighet
Med en ren elektrisk arkitekturoppdatering, og lang akselavstand på 2705 mm, er MG4 Electric overraskende romslig. Hvert familiemedlem har blitt tatt i betraktning slik at du kan få med deg det du behøver for å utføre hverdagens gjøremål.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre MGmodeller
MG5-1800x851
MG5 helelektrisk stasjonsvogn
MG5 Electric er verdens første 100 % elektriske stasjonsvogn og tilhører andre generasjon av våre 100 % elektriske kjøretøy. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.
Untitled-2
MG MARVEL R
MG Marvel R Electric. En romslig og luksuriøs elektrisk SUV med firehjulsdrift og mulighet for tilhengerfeste.
Untitled-1
MG ZS EV Long Range
Vår bestselger MG ZS EV med over 5000 solgt biler siste har nå blitt oppdatert. Nye detaljer og en forlenget rekkevidde på opptil 440 km. I tillegg kan den nå også leveres med tilhengerfeste.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer