Nye Volvo EX90

Hei ;), her er jeg!

Nye helelektriske Volvo EX90. Volvos nye flaggskip SUV med hele 7 seter.
Rekkevidde
580km
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Tilhengervekt
2.200 kg
Antall seter
7
Sterk og komfortabel: Gjør enhver kjøretur spesiell
Velg mellom 2 ulike motoralternativer Volvo EX90 Twin Ultra og Volvo EX90 Twin Performance Ultra. I tillegg kan nye Volvo EX90 lader opp til 250 KWh og har plass til det meste av bagasje til storfamilien med bagasjerom på hele 655 / 310L. I Bilen har også en tilhengervekt på hele 2200kg!
fra 988.500

Care by Volvo = Abonner og kjør

Det fleksible bilabonnementet

Care By Volvo er et bilabonnement som kun kan kjøpes online. Her får du alt du måtte trenge til din bil, inkludert i en fast månedspris, uten krav om et depositum.

Start video
Nye Volvo EX90 den sikreste bilen Volvo noen gang har produsert!
Pilot Assist – Forbedret førerassistanse
Volvo EX90 kommer med et forbedret system for førerassistanse. Det gjør kjøreturene dine tryggere og mer behagelig. Bilen hjelper deg med å holde et øye på trafikken og kjørefeltet, og støtter deg ved å justere farten og avstandene etter kjøreforholdene. Teknologien kan sørge for fartsjustering i krappe svinger og hjelp til å styre mens du bytter kjørefelt. Hvis bilen fanger opp tegn på at føreren ikke responderer, kan bilen gripe inn og vet behov stoppe opp.
Lidar og Safe Space Technology
Volvo EX90 har avanserte radarer, kameraer og ultralydsensorer som standard. Lidar-systemet skanner hele tiden landskapet foran bilen. Dette skaper en tredimensjonal tolkning av omgivelsene. Systemet ser ting du normalt ikke ser, og gir en meget presis forståelse av form og størrelse på objekter som befinner seg rundt bilen. Når forståelsen for miljøet på utsiden av bilen, og førerens tilstand forenes, fanger vi fort opp de situasjonene der føreren trenger ekstra støtte og kan sette i gang tiltak for å bevare sikkerheten.
Thors hammer
Lyser opp når du er i nærheten!
Nye Volvo EX90 har skinnfritt interiør, inkludert ratt, seter og trekk.
Interiøret er utviklet i Nordico, et materiale som er laget av PET-flasker (polyetylentereftalat), plantebaserte materialer fra svenske og finske skoger og tekstiler fremstilt av resirkulerte vinkorker. Nordico har 70 % lavere karbonavtrykk enn skinnet du finner i interiøret til dagens Volvo-biler. Innen 2030 blir samtlige av Volvo sine elbiler helt skinnfrie.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Volvomodeller
c40 nett2
Volvo C40 Recharge
Helt nye Volvo C40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo. Fra 2030 kan du bare kjøpe elektriske biler fra Volvo . Målet er å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.
1800x851 Xc40 cover
Volvo XC40 Recharge
Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.
XC60 Recharge
Volvo XC60 Recharge
Denne populære, mellomstore SUV-en er Volvos mest solgte bil siden 2009!
1800x851 xc90 cover
Volvo XC90 Recharge
Volvo XC90 er utformet for et krevende publikum: dere. Fans av smart design og intelligent teknikk. Denne moderne SUV-en med syv seter viser vår unike tilnærming til hva det innebærer å kjøre luksusbil i det 21. århundret.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer