Unplug and play.

Utforsk og legg inn en nettbestilling i dag – vår helelektriske, kompakte SUV er designet for en moderne, urban livsstil.
Helelektrisk rekkevidde
Opptil 444km
Skinnfri
100%
0-100 km/t
4.7 sek
Innebygget
Google
Ingen kompromisser
C40 Recharge begrenser deg ikke til å velge mellom strøm og ansvarlig kjøring. Ta plass, kjør i vei og gled deg over komforten av kjøring med én pedal, smidig akselerasjon og firehjulsdrift – med null utslipp
Pris 554.900,-

Care by Volvo = Abonner og kjør

Det fleksible bilabonnementet

Care By Volvo er et bilabonnement som kun kan kjøpes online. Her får du alt du måtte trenge til din bil, inkludert i en fast månedspris, uten krav om et depositum.

Ta med deg din digitale hverdag i bilen. Hold deg oppkoblet på din elektriske kjøretur.
Start video
Beste navigasjon i sin klasse
C40 Recharge stiller med trafikkinformasjon i sanntid og automatiske omkjøringsforslag, som bringer deg dit du skal med mindre stress, ved hjelp av integrert Google Maps og håndfri stemmestyring via Google Assistent.
Hjelp med å finne ladestasjoner
Du kan bruke Google Maps i Volvoen din til å finne ladestasjoner langs veien. Dette er spesielt nyttig på lengre turer. Det hjelper deg med planleggingen og du får en mer avslappende reise.
Alltid oppdatert
C40 Recharge er designet for å ta inn automatiske skyoppdateringer. Så snart en ny oppdatering er tilgjengelig kan du glede deg over en bil som blir bedre over tid og alltid holder seg oppdatert.
En førsteklasses medie- og lydopplevelse. Med håndfri kontroll.
Google Assistant
Snakk med Google mens du kjører C40 Recharge, slik at du kan holde hendene på rattet.
Premium lyd fra Harman Kardon
Premium lydanlegg fra Harman Kardon lar deg nyte en god lydopplevelse.
Google Play
Forbli tilkoblet til ditt digitale liv.
Dette er også den første Volvoen med hundre prosent skinnfritt interiør, inkludert ratt, seter og trekk.
– Det er en etisk vurdering som ligger bak dette valget, av hensyn til dyrevelferd. For oss representerer C40 Recharge en ny, mer ansvarlig tolkning av luksus og hvordan materialer kan brukes i bildesign, sier Broch. Det er langt ifra første gang Volvo går foran som et godt eksempel med bærekraftige løsninger. Engasjementet for mer miljøbevisste valg strekker seg tilbake til 1940-tallet

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Volvomodeller
volvo ex90
Nye Volvo EX90
Møt vår helt nye Volvo EX90. Det nye flaggskipet til Volvo som viser vei til en ny epoke innen sikkerhet. Volvo EX90 er designet for å skape tygghet i trafikken for alle og er den sikreste bilen Volvo noen gang har produsert.
1800x851 Xc40 cover
Volvo XC40 Recharge
Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.
XC60 Recharge
Volvo XC60 Recharge
Denne populære, mellomstore SUV-en er Volvos mest solgte bil siden 2009!
1800x851 xc90 cover
Volvo XC90 Recharge
Volvo XC90 er utformet for et krevende publikum: dere. Fans av smart design og intelligent teknikk. Denne moderne SUV-en med syv seter viser vår unike tilnærming til hva det innebærer å kjøre luksusbil i det 21. århundret.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer