Kverneland Bil

MG
MG

Lyst til å prøvekjøre en ny MG ?

Våre butikk har demobil klar for prøvekjøring. Kom innom for en prat eller prøvekjøring. Du kan også lese mer om merket og bygge din neste bil på MG sin hjemmeside

primary

MG EHS PLUG-IN HYBRID

Den helt nye MG EHS Plug-in Hybrid med en elektrisk rekkevidde på 52 km og tilhengervekt på opptil 1500 kg. MG EHS har også toppmoderne sikkerhetssystemer som inneholder Adaptiv Cruise Control, Nødbremsassistent, Blindsonevarsling, Intelligent fjernlysassistent, Filskiftevarsling, Varsling for kryssende trafikk bak, Skiltgjenkjenning med fartsreduksjon, og Køkjøring assistent. Ta kontakt for mer informasjon.

Fra 385 890 kroner

MG ZS EV

Det klassisk britiske bilmerket MG er tilbake i en kinesisk-eid versjon med en hel-elektrisk kompakt SUV. ZS EV har en meget konkurransedyktig pris og er den klart rimeligste i sitt segment. MG ZS EV har batterikapasitet på 44,5 kWh og rekkevidde på 263 km (WLTP).

Fra 239 890 kroner

MG MARVEL R ELECTRIC -SUV

Nå kan du forhåndsbestille din MG Marvel R Electric! En romslig og luksuriøs el-SUV i C-segmentet med firehjulstrekk og tilhengerfeste tilgjengelig. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON!

Fra 338 900 kroner

Hvordan er det å kjøpe MG hos Kverneland Bil?

Som en tradisjonsrik bilforhandler er vi glade for å kunne tilby det nye merket MG i vår butikk på Bilhuset. Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Du kan få smakebiter på bilene vi selger her, men det beste inntrykket får du når du kommer til butikkene våre.

Du finner detaljert informasjon om alt av bil og tilbehør på MGs nettsider. Der kan du se alle tilgjengelige modeller i Norge. Sammen med oss kan du bygge din bil slik du ønsker.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Del opp betalingen med handlekonto hos Santander

Les mer hos Santander

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.