Siste nytt

Fløysand Tak gikk for årets varebil 2024

Ford

Den nye Ford Transit Custom er den perfekte varebilen for håndverkere og servicefolk. Med smarte og praktiske løsninger både på innsiden og utsiden, forenkler den arbeidsdagen din.

– Vi har valgt den nye Ford Custom fordi den oppfyller alle våre behov som en moderne, effektiv og praktisk arbeidsbil, sier Marianne Galtung Døsvig, serviceleder og ansvarlig for nyttekjøretøyene hos Fløysand Tak. Hun legger til: 

– Den er tilpasset vår hverdag med smarte detaljer som gjør arbeidsdagen enklere. Det er også en lekker bil å se på.

Fløysand Tak er et av Norges ledende taktekkerselskap med over 135 ansatte. Selskapet utfører alle typer taktekkingsoppdrag – uansett om det dreier seg om nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler.

Tilpasset din virksomhet

Døsvig er full av lovord om selskapets nye arbeidshest. Fløysand Tak har allerede over 40 arbeidsbiler. Nå har de bestilt seks nye biler, fire er allerede levert. Kverneland Bil skreddersyr varebilene med tilpasset arbeidsstasjon innvendig og profilering på utsiden.

– Det betyr mye for oss at de nye varebilene er driftssikre og skreddersydd etter våre behov og spesifikasjoner. Der har Kverneland Bil gjort en veldig god jobb for oss. Vi får alt på ett sted, og servicen fra de ansatte er helt topp, sier hun. 

Kverneland Bil er glad for attesten fra Fløysand Tak. 

– Vi er en one-stop-shop der du får ordnet absolutt alt på en og samme plass. Det er kjempepraktisk for håndverkere og næringskunder som Fløysand Tak, sier Siri Engen Øvreeide, salgssjef for nyttekjøretøy hos Kverneland Bil i Bergen.

– Vi inkluderer tre års service eller 45.000 kilometer på alle våre nybiler med mulighet for forlengelse av serviceavtalen ytterligere. Vi tilbyr også ekspressservice, over-natten-service og mobil service der vi kommer dit du jobber.

Siri Engen Øvreeide, salgssjef for nyttekjøretøy Ford i Kverneland Bil i Bergen. Foto: Privat

Valgfrie drivlinjer

Ford Custom kommer med flere drivlinjer. Du kan velge den som passer best for ditt bruksmønster. Det aller ferskeste er den helelektriske E-Transit Custom med inntil 329 kilometer rekkevidde.

For oppdrag der du trenger lengre rekkevidde, finnes også en plug-in hybrid. Og ikke minst de tradisjonelle dieselmotorene på 2,0-liter med opptil 170 hk, automat og firehjulstrekk.

 

Inne i kupeen venter et praktisk og funksjonelt arbeidsmiljø. Den oppdaterte berøringsskjermen er både lett å betjene og sørger for sømløs smarttelefonintegrering.

I E-transit Custom er det installert Pro Power Ombord som gir strøm til verktøy og lading direkte fra varebilen. Du slipper å lete etter en stikkontakt.

Design og praktiske løsninger

Utvendig har nye Custom fått et tøft og moderne design som skiller seg ut fra konkurrentene.  Inne i bilen får du god benplass og oversikt fra førerplassen, som bidrar til økt komfort og sikkerhet. 

Selgerne i Kverneland Bil har allerede solgt et stort antall Ford Custom.

– Denne bilen har noe for alle. Uansett om du er håndverker, serviceansatt eller driver med annen type næring, så vil du ha stor glede av de praktiske løsningene. Den holder både topp moderne standard og har fleksibiliteten som dekker alle behov, sier hun.

 

Ikke overraskende ble nye Custom kåret til årets varebil for 2024 i Europa. 

– Vi er veldig stolte og glade for at Ford Custom ble kåret til årets varebil. Det viser at Ford fortsatt er markedsledende når det gjelder å utvikle fremtidsrettede, smarte og brukervennlige nyttekjøretøy, avslutter Øvreeide.

Flere nyheter

Ford
FORD EXPLORER RAPID RED 2024 (3)
Den nye Ford Explorer er den første i en rekke av innovative nye helelektriske biler fra Ford som bidrar til en totalfornying av Ford-sortimentet i Europa.
Ford
IMG_6717
Komplett nybygg for Ford på Kokstad inkludert Transit Senter
Volvo
EX30
Volvo ble nummer én blant bilmerkene og nummer tre totalt i Norsk Kundebarometer 2024.
Volvo
267365
Volvos nye, lille SUV havnet helt øverst på registreringsstatistikken for april.
Ford
Ford F-150 Lightning høst 2023 Norge (7)
«Rett og slett en imponerende bil», konkluderte TV2 Broom, mens VG mente at «dette er amerikansk på sitt beste, og en mektig familiebil». Den nye helelektriske 5-seters pickupen F-150 Lightning har fått en svært god mottakelse – både av norske kunder og medier.
Volvo
Best på bærekraft
For tredje år på rad rangerer norske forbrukere Volvo øverst på listen over de mest bærekraftige bilmerkene.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer