Siste nytt

Kverneland Bil med storsatsing på Ford i Bergen

Ford

Kverneland Bil med storsatsing på Ford i Bergen: Komple􀆩 nybygg for Ford på Kokstad inkludert Transit Senter

Med åpningen av helt nybygde lokaler på nærmere 2800 kvm utelukkende for salg og
service av Fords personbiler og ny􀆩ekjøretøy på Kokstad i Bergen, forsterker Kverneland Bil
sin satsing på merket. Et oppgradert Transit Senter skal også sørge for at Fords
ny􀆩ekjøretøykunder i regionen får enda bedre og raskere oppfølging og service.

– Ford kommer med en rekke viktige nyheter i 2024, som er som skapt for norske forhold. Da
har vi et klart behov for større og bedre lokaler for Ford. Med storsatsingen i et topp
moderne anlegg er vi riktig posisjonert. Vi er ikke i tvil om at Ford i fortsettelsen vil bli enda
viktigere i vår region, sier CEO i Kverneland Bil, Helge Ellingsen.

Anlegget ligger sentralt til i ‘bilbyen’ på Kokstad og er lokalisert sammen med tilleggstjenester som dekkhotell, bilpleie og karosseriverksted og vil gi et enda bredere og mer tilgjengelig tilbud til selskapets kunder som lenge har etterlyst oss på Kokstad.

Sammen med anlegget vårt i Åsane vil vi nå gi dem enkel tilgang til oss fra hele Bergensområdet, og kan levere enda bedre tjenester og kundeopplevelser.

Eierne Ådne Kverneland og Gard Ådne Kverneland legger til at oppkjøpet forsterker og understreker Kverneland familiens mer enn 100-årige samarbeid med Ford. Vi er også fornøyd med å aktivt kunne utvikle og eie hele denne bileiendommen via Auga Eiendom og lokale aktører. Vi har utviklet et helt bilkonsept på eiendommen som sikrer kunden en helhetlig og kundevennlig bilopplevelse – smiler de.

Perfekt tidspunkt for oppgradering av Ford i Bergen

– Med mer enn 10 nye Ford-modeller på vei, hvorav de fleste er helelektriske, svært attraktive modeller for det norske markedet, er det en perfekt tid for å satse slik Kverneland Bil nå gjør. Dette er også tidens største satsing for Ford globalt, og vi er sikre på at vi vil lykkes, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

 

Allerede til sommeren er den nye kompakte elbil-SUV-en Ford Explorer klar for Europa. Den legendariske helelektriske 5-seters pickupen F-150 Lightning har også stor interesse hos nordmenn og utleveringer har startet. Nye E-Transit Custom er også en helt unik helelektriske varebil i 1-tonns segmentet som vil komme.

Blant de mange andre elektriske nyhetene som skal lanseres fremover er en elektrisk variant av Fords mest solgte bil i Europa, Ford Puma og den romslige og svært praktiske helelektriske flerbruksbilen E-Tourneo Courier. I tillegg introduserer vi også en ny og sportslig helelektrisk crossover og den 8-seters flerbruksbilen E-Tourneo Custom.

På nyttekjøretøysiden vil den kompakte varebilen E-Transit Courier komme som elektrisk i 2024.

Nye digitale løsninger for enklere, bedre og rimeligere bilhold

Nye digitale løsninger for et enda enklere, mer praktisk og rimeligere bilhold har også allerede blitt lansert. Med Fords OTA-oppdateringer (Over-The-Air) blir din Ford stadig bedre – ved hjelp av trådløse oppdateringer over nettet. Ford Pro sine softwareløsninger med flåtestyring sørger for økt produktivitet blant de mange norske nyttekjøretøykundene, poengterer Mika Salomaa, Direktør Nyttekjøretøy Ford i Kverneland Bil.

 

Lokal ekspertise og stort potensiale

– Vi ser virkelig frem til i større grad å kunne satse enda mer på salg av Ford i vår region. Med den nye elektriske satsingen er potensialet stort fremover. Sammen med vår lokale ekspertise og bredere og bedre servicetilbud, vet vi at dette både er noe våre privatkunder og næringskunder vil sette pris på. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Frank Dame, Direktør for Personbil Ford i Kverneland Bil.

Flere nyheter

Volvo
EX30
Volvo ble nummer én blant bilmerkene og nummer tre totalt i Norsk Kundebarometer 2024.
Volvo
267365
Volvos nye, lille SUV havnet helt øverst på registreringsstatistikken for april.
Ford
Custom fløysand
– Oppfyller alle våre behov
Ford
Ford F-150 Lightning høst 2023 Norge (7)
«Rett og slett en imponerende bil», konkluderte TV2 Broom, mens VG mente at «dette er amerikansk på sitt beste, og en mektig familiebil». Den nye helelektriske 5-seters pickupen F-150 Lightning har fått en svært god mottakelse – både av norske kunder og medier.
Volvo
Best på bærekraft
For tredje år på rad rangerer norske forbrukere Volvo øverst på listen over de mest bærekraftige bilmerkene.
Volvo
Volvo gir elbilene nytt navn
Volvo Cars samler alle sine elbiler under én og samme navnstruktur, som starter med forbokstaven E. Dermed skifter elbilene XC40 og C40 navn til EX40 og EC40.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer