FORD APPROVED

Ny bruktbil – Smart å kjøpe – trygt å eie!

Reklamasjonsrett/Garanti

Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Vi gir i tillegg inntil 24 måneders bruktbilgaranti, basert på bilens tilstandsrapport. Dekningsomfang, gyldighetsperiode og unntak kan variere geografisk, samt avhengig av bilens alder og tilstand. Garantibevis utstedes av oss.

Mobiletsgaranti

Tar du service hos en Ford forhandler gir vi mobilitetsgaranti og sikrer at du alltid får hjelp dersom uhellet skulle være ute.

Servicehistorikk

Vi kontrollerer servicehistorikk og garanterer korrekt kilometerstand på alle biler som selges hos våre forhandlere. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og fører og passasjer komfort. Ved å følge produsentens anbefalinger om løpende service sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt annenhåndsverdi.

Kvalitets- / sikkerhetssjekk

Alle bruktbiler fra Ford gjennomgår en grundig sjekk på våre autoriserte verksteder der eventuelle feil og mangler blir oppdaget og rettet før vi selger bilen, og en utfyllende tilstandsrapport blir utarbeidet på hver enkelt bil fra a til å. Alt for at våre kunder skal være trygge og for at vi skal kunne innestå for de bilene vi selger; Slik at du skal oppleve forskjellen ved å handle hos oss som er Ford forhandler.

Bytterett

Vi gir deg inntil 30 dagers bytterett (inntil 1000km) som betyr at du kan bytte i en annen bil i samme prisklasse eller høyere mot et mellomlegg. Du må bytte til en bil i vårt lager.

Finansering og forsikring

Vi tilbyr fordelaktig og fleksibel finansiering igjennom Fords eget finansieringsselskap Ford Credit. Ta kontakt med oss om finansiering og finansieringsløsninger som passer deg og din personlige økonomi. I tillegg har vi fremforhandlet svært gode forsikringsordninger og vilkår for at våre kunder skal få en god avtale.

Trygg og sikker bruktbilhandel

Vi garanter også at bilen du kjøper er fri for heftelser og økonomiske overraskelser. Trygge transaksjoner og dokumenterte eierforhold til bilen garanterer deg trygg handel og sikkert økonomisk oppgjør. Du får bilen ferdig registret « alt-ett løsning» med leveringsgaranti; i avtalt tilstand til avtalt pris og avtalt tid.

SPØRSMÅL OM FORD APPROVED?