Kverneland Bil

Mazda

Helt nye Mazda CX-30 har ankommet butikkene våre.

Bestill prøvekjøring!

Lyst til å prøvekjøre en ny Mazda?

Alle våre butikker har alltid et stort utvalg nye biler. Kom innom for en prat eller prøvekjøring.

Mazda CX-30

Helt nye Mazda CX-30 kommer snart. En mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.

Fra 323 900 kroner
Illustrasjonsbilde av en Mazda CX-5

Mazda CX-5

Dette er en familievennlig SUV med gjennomført kvalitet og god komfort. Den er komfortabel for både fører og passasjerer, og byr på fremtidsrettet teknologi og elegant interiør.

Fra 407 100 kroner
Illustrasjonsbilde av en rød Mazda CX-3

Mazda CX-3

En liten crossover som er skapt med fremtidsrettet design og kjærlighet til ekte kjøreglede. Mazda CX-3 er en trygg og komfortabel bil.

Fra 287 900 kroner

Mazda fra Kverneland Bil

Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Du kan bygge din egen Mazda her på nettsidene og bestille den med det samme. Vi mottar da alle spesifikasjonene du ønsker, og kontakter deg innen kort tid for å avtale videre fremdrift.

Garanti og serviceavtale

Alle våre biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Under ser du en oversikt over hvilke brukte biler fra Mazda vi har inne i butikkene våre. Ta kontakt for prøvekjøring!

Leif selger Mazda på Billingstad.


Leif E. Jacobsen
Salgskonsulent på Mazda Billingstad
+47 459 09 677
Send epost