Kverneland Bil

Volvo

Lyst til å prøvekjøre en ny Volvo?

Alle våre butikker har alltid et stort utvalg av biler i butikken. Kom innom for en prat eller prøvekjøring. Du kan også lese mer om bilene og bygge din neste bil på Volvo sine nettsider.

Bilde av en Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Denne eksklusive og kraftfulle stasjonsvognen får deg frem på krevende veier og i all slags vær. En elegant og eventyrlysten bil!

Fra 732 000 kroner
Bilde av Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Dette er bilen for friluftsglade mennesker. Den har høy bakkeklaring, et bagasjerom som kan romme sportsutstyr og kommer frem på krevende veier.

Fra 627 000 kroner
Bilde av en Volvo V60.

Volvo V60

Dette er den ultimate familiebilen! En praktisk og allsidig femdørs stasjonsvogn.

Fra 507 000 kroner

Hvordan er det å kjøpe bil hos Kverneland Bil?

Som en tradisjonsrik bilforhandler er vi glade for å kunne tilby Volvo i flere av våre butikker. Hos oss får du hjelpen du trenger til å finne bilen du vil ha.

Du kan få smakebiter på bilene vi selger her, men det beste inntrykket får du når du kommer til butikkene våre.

Du finner detaljert informasjon om alt av bil og tilbehør på Volvos nettsider. Der kan du bygge den bilen du vil ha, og sende bestillingen til oss. Vi mottar da alle spesifikasjonene du ønsker, og kontakter deg innen kort tid for å avtale videre fremdrift.

Her kan du bestille din neste Volvo service online!

Bestill dine Volvo verkstedtjenester her!

Bestill her!

Volvo Service 2.0 for din Volvo.

Din bil er verdt førsteklasses behandling. I programmet Volvo Service 2.0 inngår en rekke andre fordeler i tillegg til det åpenbare; Volvo Originalservice, Volvo-metoder og Volvo-utdannede mekanikere. I tillegg får du kostnadsfri oppdatering av nyeste programvare, Volvo Veihjelp i ett år og telefontjeneste du kan ringe døgnet rundt. Her finner du mer informasjon og priser til din 6 år eller eldre Volvo.

Personlig servicetekniker

Når du har kjøpt en Volvo fra Kverneland Bil, får du din egen servicetekniker. Dette er din kontaktperson dersom det skulle være noe du lurer på med bilen, eller om det er på tide med service. Dette er også den teknikeren som er ansvarlig når din bil er inne til service, og som ringer deg når den er klar for henting.

Garanti og serviceavtale

Alle biler leveres med garanti. Hvis du ønsker å slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter til service og reparasjoner, kan du opprette en serviceavtale med oss.

Finansiering og forsikring

Trenger du hjelp med å finne løsninger for finansiering og forsikring? Vi har gode samarbeidspartnere som leverer forsikring og finansiering, og inngående kjennskap til de aktørene vi anbefaler.

Enten du eier, leier eller leaser, holder vi oss oppdatert og hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og din bil. Dette gjelder både privatkunder og firmakunder.

Del opp betalingen med Handlekonto hos Santander

Les mer hos Santander

Ikke helt klar for å kjøpe en ny bil?

Les mer om leasing, eller sjekk vårt store utvalg av bruktbiler.

Interessert i en nesten ny bil til en god pris? Da er kanskje en demobil interessant for deg. Kontakt oss for mer informasjon om hvilke demobiler vi har tilgjengelig.

Våre bruktbiler

Vi har til enhver tid en rekke ulike bruktbiler til salgs.