Mazda CX-60

CX-60 representerer alt selskapet har bygget inn i sitt DNA de siste 100 årene. Utsøkt eksteriør- og interiør design, japansk håndverk, de seneste innovasjoner innen menneskesentrert teknologi og en kraftig, ladbar drivlinje som levererer kjøreegenskaper i toppklassen.

Hybrid
Ladbar
Elektrisk rekkevidde
63km (Bensin)
Tilhengervekt
2.500kg
Drivstoff typer
Bensin eller Diesel

Helt nye Mazda CX-60 Plug-in hybrid

Mazda CX-60 PHEV leveres med i-Activ AWD permanent firehjulsdriftsystem som standard. Elmotoren er montert mellom bensinmotor og girkasse hvilket betyr at alle fire hjul kan driftes av elmotor, bensinmotor eller en kombinasjon avhengig av valgt kjøreprogram.
fra 706.300,-

HELT NYE MAZDA CX-60

Start video

Hybrid drivlinje

Mazda CX-60 kombinerer en kraftig bensinmotor, en elektrisk motor og et 17,8 kWh batteri. Den kan kjøre opptil 140 km/t på ren el med en estimert rekkevidde på 63 km. Når bensin- og elmotoren samarbeider, gir de en total effekt på 327 hk.
Digital opplevelse
På plass bak rattet leveres informasjon via to høyoppløselige skjermer på 12,3” – en konfigurerbar instrumentskjerm og en sentermontert infotainmentskjerm – i tillegg til et stort head-up display. Operativsystemet er det intuitive Mazda Connect som også har støtte for trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Trådløs lading av mobiltelefon er også tilgjenglig. Mazda CX-60 tilbyr en rekke tilkoblede funksjoner som fjernstyring av klimaanlegg og dørlåser, ruteplanlegger og avlesing av bilstatus via MyMazda-appen.
Mazda Driver Personalisation
Mazda Driver Personalisation System er et banebrytende system som benytter ansiktsgjenkjennelsesteknologi til å gjenkjenne inntil seks ulike førere og lagre deres personlige innstillinger, slik at bilens oppsett vil være akkurat slik du ønsker hver gang du setter deg bak rattet. Systemet husker mer enn 200 innstillinger, inkludert sete, HUD, sidespeil, audio og klimaanlegg. Systemet inkluderer tillegg en funksjon som finner ideell sittestilling basert på førerens siktlinje og høyde.
Sikkerhet
Mazda har ambisjoner om å levere klasseledende sikkerhet i CX-60 og sikter mot 5 stjerner i Euro NCAP. Bilen leveres derfor med et omfattende utvalg i-Activsense sikkerhetssystemer slik som autobrems med fotgjenger- og syklistgjenkjenning, adaptiv cruise control, adaptive LED front- og fjernlys og køassistent. Blant nyhetene i sikkerhetstilbudet er neste generasjons 360° parkeringskamera med «see-through»-funksjon og blindsoneovervåking med utstigningsvarsel.

Modellprogram

Mazda CX-60 kommer i tre ulike utførelser: Exclusive-Line, Homura og Takumi. Exclusive-Line er den godt utstyrte basemodellen med seter i svart tekstil. Homura er det sportslige alternativet med en rekke eksteriørdetaljer i svart og interiør med svarte skinnseter. Takumi er toppmodellen med utstrakt bruk av kromdetaljer eksteriørt og med off-white skinn i interiøret.
Se andre Mazdamodeller
1920x1080 mx-30 i grønt

Mazda MX-30

Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
Mazda 2

Mazda 2 Hybrid

Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
mazda mx-5-3

Mazda MX-5

Mazda MX-5 leverer en utrolig kjøreopplevelse som får hjertet ditt til å banke raskere. Den lette konstruksjonen og den perfekte vektfordelingen gir deg en utrolig responsiv styring og smidige kjøreegenskaper, slik at du kan føle veiens puls.
cx30

Mazda CX-30

Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer