NÅR BIL NR TO BLIR BIL NR EN

Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper. Du får rikelig med utstyr fra start og et moderne, komfortabelt interiør med bærekraftige detaljer av kork og resirkulert plast. Du får app-styring og det siste innenfor sikkerhetsktenologi. Et naturlig førstevalg, selv som bil nummer to.
Effekt
145hk (107kW)
Rekkevidde
Opptil 265 km
Batterigaranti
8 års
ROM TIL Å VÆRE DEG SELV
Interiøret i Mazda MX-30 er designet for en aktiv livsstil med elegant håndverk og tilkoblede tjenester. Interiør av høy kvalitet med detaljer av kork, kunstskinn og resirkulert plast. De formidler en følelse av ro selv i en aktiv hverdag. Og bilen har rikelig med plass til aktiviteter med venner og familie.
fra 249.900,-
Guidet omvisning av Mazda MX-30
Start video
KODO-DESIGN
Utforsk høydepunktene i Mazda MX-30: Freestyle-dører, crossover-preg og dempede linjer – en ny fortolkning av KODO-design, helt uten forstyrrende detaljer. Det menneskesentrerte designet sikter mot det minimalistiske.
ELE­GAN­TE OG GJEN­NOM­TENK­TE IN­TE­RØR­AL­TER­NATI­VER
Modern Confidence-interiøret har en lys og moderne karakter, med hvitt vegansk kunst-skinn, melangefarget tekstil og kork. Industrial Vintage-interiøret matcher med brunt vegansk kunst-skinn, svart denim-farget tekstil og mørkere kork.
BATTE­RI­ET ER DE­SIG­NET FOR DIN HVER­DAG
Basert på vår tilnærming med riktig dimensjonering valgte vi et batteri som imøtekommer dine daglige behov, og som samtidig minimerer CO2-utslippene i produktets livssyklus. Iht. en undersøkelse2 gjennomført i Norge og flere andre Europeiske land kjører den gjennomsnittlige bilføreren 48 km om dagen2, og vår rekkevidde på 200 km* ved kombinert kjøring, er tilstrekkelig til å håndtere dine hverdagsaktiviteter – med en normal kjørestil. Og takket være den effektive regenereringen øker rekkevidden til inntil 265 km* ved bykjøring.
Se andre Mazdamodeller
Untitled-1
Nye Mazda CX-60
Nye Mazda CX-60 PHEVs vakre og dynamiske eksteriør representerer den seneste utviklingen av Kodo Design, Mazdas designfilosofi som gir bilen et levende uttrykk selv når den står helt stille.
Mazda 2
Mazda 2 Hybrid
Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
cx30
Mazda CX-30
Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.
Mazda 3 rød
Mazda 3
Mazda3 er en sportslig og trygg kompaktbil med alt du trenger av teknologi for en optimal kjøreopplevelse.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer