ALL­TID KOM­FORTA­BEL. ALL­TID KLAR TIL Å YTE.
Livsstilen din trenger en bil som endrer seg sammen med deg. Mazda CX-30 er en bil med vakre linjene til en coupe og de robuste egenskapene i en SUV. Liten nok utvendig for smidig bykjøring, men stor nok innvendig til weekendtur. En bil som er dynamisk og inspirerende å kjøre, men som likevel tilbyr masse komfort og sikkerhet.
SKJØNNHETEN I Å SI MER MED MIND­RE
Designen i det lyse og romslige interiøret skaper en komfortabel atmosfære for fem personer, med frihet til å bevege seg, samhandle og ha god oversikt – og dere kan ta med rikelig med bagasje i det store, allsidige bagasjerommet
fra 383.500,-
Guidet omvisning av Mazda MX-30
Start video
DESIGN OG HÅNDVERK
Mazda CX-30 har en gjennomført design både innvendig og utvendig – fra de flytende eksteriørlinjene til det eksklusive håndverket i interiøret, og med menneskesentrert design som setter deg i sentrum.
INNVENDIG PLASS
Den romslige kupeen har fremragende komfort for alle i bilen, også på de lange reisene. Uansett hvor du sitter, har du god plass for ben, skuldre og hode – komfort til alle.
SMART TILKOBLING
Vårt eget allsidige Mazda Connect-system fungerer sømløst med Apple CarPlay® og Android Auto™ slik at du på en smart og sikker måte holder kontakten med dine via talekommandoer eller HMI Commander.
Se andre Mazdamodeller
Mazda MX-30
Mazda MX-30
Opplev den ikoniske skandinaviske ladbare hybrid-stasjonsvognen, med innebygget Google. Elegant utflukt i hverdagen. En kjøretur med tanke på morgendagen.
Mazda CX-5
Mazda CX-5
Dette er en familievennlig SUV med gjennomført kvalitet og god komfort. Den er komfortabel for både fører og passasjerer, og byr på fremtidsrettet teknologi og elegant interiør.
Mazda 3
Mazda 3
Mazda3 er en sportslig og trygg kompaktbil med alt du trenger av teknologi for en optimal kjøreopplevelse.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer