VEKK SJÅ­FØ­REN I DEG

Kompakt og smidig for bykjøring. Romslig og fleksibel for langturer. 2022 Mazda CX-30 er en kompakt SUV designet for å levere på alle fronter: fra de vakre karosseriformene til det elegante og tilkoblede interiøret. Våre nyeste Skyactiv-motorer har rikelig med krefter og dreiemoment, og gir deg dynamiske ytelser og stor kjøreglede bak rattet
Effekt
186hk (137kW)
Hybrid
Mildhybrid
Drivhjul
2WD/AWD
Girtype
Manuell/Automat
SKJØNNHETEN I Å SI MER MED MIND­RE
Designen i det lyse og romslige interiøret skaper en komfortabel atmosfære for fem personer, med frihet til å bevege seg, samhandle og ha god oversikt – og dere kan ta med rikelig med bagasje i det store, allsidige bagasjerommet
fra 393.100,-
Guidet omvisning av Mazda MX-30
Start video
DESIGN OG HÅNDVERK
Mazda CX-30 har en gjennomført design både innvendig og utvendig – fra de flytende eksteriørlinjene til det eksklusive håndverket i interiøret, og med menneskesentrert design som setter deg i sentrum.
INNVENDIG PLASS
Den romslige kupeen har fremragende komfort for alle i bilen, også på de lange reisene. Uansett hvor du sitter, har du god plass for ben, skuldre og hode – komfort til alle.
SMART TILKOBLING
Vårt eget allsidige Mazda Connect-system fungerer sømløst med Apple CarPlay® og Android Auto™ slik at du på en smart og sikker måte holder kontakten med dine via talekommandoer eller HMI Commander.
Se andre Mazdamodeller
Untitled-1
Nye Mazda CX-60
Nye Mazda CX-60 PHEVs vakre og dynamiske eksteriør representerer den seneste utviklingen av Kodo Design, Mazdas designfilosofi som gir bilen et levende uttrykk selv når den står helt stille.
Mazda 2
Mazda 2 Hybrid
Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
1920x1080 mx-30 i grønt
Mazda MX-30
Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
Mazda 3 rød
Mazda 3
Mazda3 er en sportslig og trygg kompaktbil med alt du trenger av teknologi for en optimal kjøreopplevelse.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer