VEKK SJÅ­FØ­REN I DEG

Kompakt og smidig for bykjøring. Romslig og fleksibel for langturer. 2022 Mazda CX-30 er en kompakt SUV designet for å levere på alle fronter: fra de vakre karosseriformene til det elegante og tilkoblede interiøret. Våre nyeste Skyactiv-motorer har rikelig med krefter og dreiemoment, og gir deg dynamiske ytelser og stor kjøreglede bak rattet

Effekt
186hk (137kW)
Hybrid
Mildhybrid
Drivhjul
2WD/AWD
Girtype
Manuell/Automat

SKJØNNHETEN I Å SI MER MED MIND­RE

Designen i det lyse og romslige interiøret skaper en komfortabel atmosfære for fem personer, med frihet til å bevege seg, samhandle og ha god oversikt – og dere kan ta med rikelig med bagasje i det store, allsidige bagasjerommet
fra 458.700,-

Guidet omvisning av Mazda MX-30

Start video
DESIGN OG HÅNDVERK
Mazda CX-30 har en gjennomført design både innvendig og utvendig – fra de flytende eksteriørlinjene til det eksklusive håndverket i interiøret, og med menneskesentrert design som setter deg i sentrum.
INNVENDIG PLASS
Den romslige kupeen har fremragende komfort for alle i bilen, også på de lange reisene. Uansett hvor du sitter, har du god plass for ben, skuldre og hode – komfort til alle.
SMART TILKOBLING
Vårt eget allsidige Mazda Connect-system fungerer sømløst med Apple CarPlay® og Android Auto™ slik at du på en smart og sikker måte holder kontakten med dine via talekommandoer eller HMI Commander.
Se andre Mazdamodeller
1920x1080 mx-30 i grønt

Mazda MX-30

Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
Nye Mazda CX-60

Mazda CX-60

Mazda CX-60 Romslig SUV i 2.5L bensin plug-in Hybrid & 3.3L dieselmotor med Mildhybrid. Firehjulstrekk, suveren tilhengerkapasitet på 2500 kg.
Mazda 2

Mazda 2 Hybrid

Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
mazda mx-5-3

Mazda MX-5

Mazda MX-5 leverer en utrolig kjøreopplevelse som får hjertet ditt til å banke raskere. Den lette konstruksjonen og den perfekte vektfordelingen gir deg en utrolig responsiv styring og smidige kjøreegenskaper, slik at du kan føle veiens puls.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer