DIN PARTNER PÅ VEI­EN INN I FREM­TI­DEN

Mazda2 Hybrid er ny og perfekt partner for deg som ferdes i byen. Den bruker smart hybrid-teknologi for å skifte mellom elektrisk, bensin og kombinasjoner av disse for å oppnå optimal ytelse i alle situasjoner. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort. Med moderne design, automatgir som standard og med avansert fullhybrid-teknologi kan du nyte en komfortabel kjøretur.
Motor
1.5 bensin 116hk
Forbruk WLTP
3.8-4.0 (l/100km)
Nybilgaranti
5år/100.000km
Veiassistanse
Inntil 10 år
Hybrid kjøreopplevelse
Mazda2 Hybrid bruker smart hybrid-teknologi for å skifte mellom elektrisk, bensin og kombinasjoner av disse for å oppnå optimal ytelse i alle situasjoner. Du får det umiddelbare dreiemomentet fra el-motoren når du kjører i gang, eller pådraget fra både bensin- og elektromotor når du trenger ekstra effekt.
fra 284.100,-
Nye Mazda 2 Hybrid
Start video
Helt nye Mazda 2 Hybrid
Ikke nødvendig å endre kjørevaner
Helt uten behov for batterilading kan du kjøre Mazdas nye hybrid som om det var en vanlig bensinbil, men fremdeles kunne nyte følelsen av en moderne elektrisk bil.
Genial teknologi
Hybridsystemet gjenvinner energi som lagres i batteriet hver gang du bremser. Det betyr at hybridbilen slipper ut mindre utslipp når du kjører i bymiljøer med hyppige start og stopp.
Sikkerhet gjennom innovasjon
Med intelligent passiv sikkerhetsteknologi har Mazda2 Hybrid blant annet SRS kollisjonsputer mellom forsetene, bremsing før kollisjon og nødstyringsassistanse, i tillegg til andre avanserte funksjoner som sørger for din sikkerhet. Det bidrar til at du og passasjerene kan føle dere trygge og nyte kjøringen.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Mazdamodeller
Untitled-1
Nye Mazda CX-60
Nye Mazda CX-60 PHEVs vakre og dynamiske eksteriør representerer den seneste utviklingen av Kodo Design, Mazdas designfilosofi som gir bilen et levende uttrykk selv når den står helt stille.
Mazda mx-30
Mazda MX-30
Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
cx30
Mazda CX-30
Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.
Mazda 3 rød
Mazda 3
Mazda3 er en sportslig og trygg kompaktbil med alt du trenger av teknologi for en optimal kjøreopplevelse.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer