Åpent mot himmelen og uforglemmelige øyeblikk

Opplev friheten og spenningen med den ikoniske Mazda MX-5 – en sanntidig roadster som tar kjøreglede til nye høyder. Enten du er en entusiastisk bilkjøper eller en erfaren sportsbilfanatiker, er MX-5 det ultimate valget for å oppnå den perfekte balansen mellom kraft, ytelse og stil.

Motoralternativer
2 stk
Utstyrsvarianter
4 stk
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
0-100 km/t
6,3 s

Design som tiltrekker

Med sin slående design fanger Mazda MX-5 umiddelbart oppmerksomheten til forbipasserende. Den strømlinjeformede karosserilinjen, den markante frontgrillen og de dynamiske proporsjonene skaper et inntrykk av rask fart og elegant presisjon. Enten du velger å kjøre med taket nede og nyte den friske luften, eller kjører med taket,på er MX-5 garantert å tiltrekke seg beundrende blikk uansett hvor du drar.
fra 459.100,-
Matrix LED-hovedlys
Optimal, ensartet belysning av veien for forbedret sikkerhet under alle forhold
Førersentert Kupé
Bygget for komfort: Alt innenfor rekkevidde for å hindre utmattelse og redusere distraksjoner.
Apple CarPlay, Android Auto+ BOSE Lydanlegg
Med trådløs Apple CarPlay kan iPhone-brukere koble til sin favorittunderholdning og kart trådløst, og nyte førsteklasses lydkvalitet med BOSE® lydanlegg. Har du Android? Ikke noe problem: du kan fremdeles koble til Android Auto og lade telefonen samtidig via en kabel.

Mazda MX-5 redefinerer Roadster-opplevelsen

Enten du er en lidenskapelig bilentusiast eller bare elsker den uovertrufne følelsen av å kjøre en sportsbil, er Mazda MX-5 det perfekte valget for deg. Opplev den legendariske MX-5 selv, og la deg forføre av dens dynamiske ytelse, tidløse design og rene kjøreglede. Kom innom din nærmeste Mazda-forhandler i dag og gjør deg klar for å sette kursen mot eventyret i en MX-5.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre Mazdamodeller
1920x1080 mx-30 i grønt

Mazda MX-30

Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
Nye Mazda CX-60

Mazda CX-60

Mazda CX-60 Romslig SUV i 2.5L bensin plug-in Hybrid & 3.3L dieselmotor med Mildhybrid. Firehjulstrekk, suveren tilhengerkapasitet på 2500 kg.
Mazda 2

Mazda 2 Hybrid

Mazda2 Hybrid passer perfekt for deg som ferdes i byen. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort.
cx30

Mazda CX-30

Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer