Volvo XC60 Recharge

Enda smartere.

En dynamisk, mellomstor ladbar hybrid-SUV, med oppdatert design og innebygget Google, nå smartere enn noen gang.

Ladbar
Hybrid
Rekkevidde
79 km
Kjøring
AWD
Innebygget
Google

Lavere utslipp, uten kompromiss

Når du kjører på ren elektrisk kraft får du en ladbar hybrid som tar hensyn til morgendagen, uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen i dag. Bærekraftig pendling i Pure (helelektrisk) modus, helt uten utslipp.

Hold kontroll på din dynamiske kjøring, med intuitiv teknologi og innebygget Google.

Start video

Beste navigasjon i sin klasse

Google Maps, stemmestyring via Google Assistant og trafikkinformasjon i sanntid er integrert i bilen, mens automatiske forslag til omkjøring får deg frem dit du skal med mindre stress.

Praktiske løsninger i bilen

Med Google Assistant i Volvoen din kan du få retningsangivelser, lytte til underholdning, holde kontakt med venner, familie og kolleger samt finjustere omgivelsene i kupeen – uten å ta hendene bort fra rattet. Si «Hei Google» for å komme i gang.

Få mer gjort underveis

Med Google kan du koble til favorittappene og -enhetene dine problemfritt, og få ting gjort i løpet av dagen din. Koble til enkelt og kontroller kompatible smartenheter i hjemmet mens du er i bilen, for trygghet og bekvemmelighet.

Helt på din egen måte. Den avanserte teknologien tilpasser kjøringen etter ditt personlige krav til komfort og mobilitet.

Renere luft i bilen
Den avanserte luftrenseren fra Volvo holder opptil 95 % skadelige luftpartikler av typen PM 2,5 utenfor bilen, som en del av verdens første luftkvalitetssystem. Dermed kan alle i bilen glede seg over bedre og sunnere luftkvalitet, uansett hvordan forholdene er på utsiden.
Lag deg en perfekt plass
Sett på forhåndsvarme eller avkjøl bilen før du setter deg inn – med en enkel kommando. Med Volvo On Call-appen lager du deg en perfekt plass før du setter deg inn i bilen og kjører avsted. For å kunne aktivere Volvo Cars-appen på modellår 22, må XC60 Recharge være utstyrt med pakken for digitale tjenester fra levering. Pakken leveres med et fire års abonnement, som gir full tilgang til tilgjengelige applikasjoner og data. Nye vilkår vil gjelde etter fire år.
Finjuster kjøringen din
Et aktivt chassis med selvjusterende luftfjæring, gjør XC60 Recharge SUV enda mer dynamisk og raffinert. Fire forskjellige innstillinger lar deg tilpasse din XC60 Recharge sitt chassis etter behov.
Se andre Volvomodeller
1920x1080 ex30

Nye Volvo EX30

EX30. Stor elektrisk ytelse i en liten pakke.
1800x851 Volvo EX90

Nye Volvo EX90

Møt vår helt nye Volvo EX90. Det nye flaggskipet til Volvo som viser vei til en ny epoke innen sikkerhet. Volvo EX90 er designet for å skape tygghet i trafikken for alle og er den sikreste bilen Volvo noen gang har produsert.
EC40 beige bil som står til lading

Volvo EC40

Volvo EC40 er en av kun noen få av mange store steg inn i fremtiden for Volvo.
Volvo EX40

Volvo EX40

Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer