Våre verkstedstjenester

Er det tid for service, eller ønsker du vedlikehold av bilen din? Kverneland Bil er merkeverksted for alle våre merker og i tillegg utfører vi verkstedtjenester på andre merker. 

Et regelmessig vedlikehold av bilen gir deg bedre garanti for uforutsette problemer og bidrar til å ivareta verdien på din bil. Vi har kvalifiserte mekanikere som står klare til å hjelpe deg. 

Verkstedbestilling

Nytt verkstedskjema

Service for Volvo bestilles nedenfor

Service for Volvo bestilles nedenfor

Service for Volvo bestilles nedenfor

[your_shortcode_here]

Dette kan vi hjelpe deg med

Service på merkeverksted

Vi anbefaler å ha jevnlig service på bilen. Dette sikrer drift, sikkerhet og levetid, og vil gjøre det lettere å selge bilen dersom det er aktuelt. I tillegg skaper det større forutsigbarhet for lommeboken. Vi har merkeverksted, men kan også utføre service på andre merker.

BESTILL SERVICE

Volvo Car Mobile Service

Optimal frihet og bekvemmelighet kommer med Volvo Mobile Service! Nå kan du avtale tidspunktet og stedet der teknikeren tar seg av din bil. Enten det er hjemme hos deg eller på din arbeidsplass. Vår mobile service er tilgjengelig på alle passende steder, primært innendørs, under tak i garasje/carport, og til og med i parkeringshus med tilstrekkelig plass rundt bilen. Oljeskift, bremsevedlikehold og andre nødvendige inngrep som krever løfting av bilen, må utføres profesjonelt og effektivt på våre toppmoderne verksteder.

BESTILL VOLVO CAR MOBILE SERVICE

EU-kontroll

Bilen din må på EU-kontroll innen fire år etter at den ble registrert for første gang i Norge. Deretter må den kontrolleres hvert andre år. Vi har merkeverksted, men utfører EU-kontroll på alle andre merker også.

Bestill EU-kontroll

Vedlikehold for biler over fem år

I en tid hvor biler er blitt en essensiell del av hverdagen vår, er det enkelt å glemme hvor viktig jevnlig vedlikehold av kjøretøyet ditt virkelig er. Spesielt for biler som har blitt trofaste følgesvenner i over 5 år, blir regelmessig vedlikehold en absolutt nødvendighet. Her er noen viktige grunner til hvorfor du bør ta ekstra godt vare på din eldre bil: Så, hvorfor ta sjansen? Gi din trofaste følgesvenn den omsorgen og oppmerksomheten den fortjener. Ved å prioritere regelmessig vedlikehold av din bil over 5 år, kan du nyte godt av en pålitelig og problemfri kjøreopplevelse i mange år fremover. Ikke vent til det er for sent - ta vare på bilen din i dag for en mer bekymringsløs i morgen!

BESTILL 5+ SERVICE

Reparere steinsprut

Reparer steinsprut så snart du oppdager skaden, så slipper du gjerne å bytte hele ruten. Ta kontakt med det samme du oppdager det, så fikser vi det. Hvis du har kasko/delkasko, dekkes reparasjonen av forsikringen.

Personlig servicetekniker

Når du har kjøpt en Volvo fra Kverneland Bil, får du din egen servicetekniker. Dette er din kontaktperson dersom det skulle være noe du lurer på med bilen, eller om det er på tide med service. Dette er også den teknikeren som er ansvarlig når din bil er inne til service, og som ringer deg når den er klar for henting.

Dekkhotell med dekkservice

På dekkhotellet tar vi vare på dekkene dine utenfor sesong. Du slipper å skifte, vaske og oppbevare dekkene selv. Vi vasker dekkene og løfter dem trygt på plass i riktig reol i selve dekkhotellet.

Skifte glass

Hvis frontruten eller andre vinduer har for store skader til å reparere som steinsprut må du bytte ruten. Ta kontakt så fikser vi det for deg. Husk at det ofte er integrert teknologi i frontruten, og at det er viktig å bytte hos noen som bruker originale deler. Skifte av frontrute er som oftest dekket av forsikring og koster kun egenandel – avhengig av type forsikring og selskapet du bruker.

Rens og reparasjon av aircondition

Har det satt seg en dårlig lukt i bilen? Dette kan skyldes at luftfilteret i AC-anlegget må byttes. Dårlig lukt er ikke farlig i seg selv, men kan være plagsomt på lange turer. Vi bytter filteret raskt og enkelt.

Time hos smart repair

En liten skrape i lakken? Det er ikke sikkert at du trenger å lakkere hele bilen. Kom til oss, så fikser vi det kanskje på et kvarter.

Biloppretting og lakkering

Vi har autorisert skadeverksted og godkjent av Statens vegvesen til å reparere store skader, men er like gode på småbulker og lakkering. Kontakt oss og fortell hva som har skjedd med bilen din, så finner vi ut av det.

Bilinnredning

Vår samarbeidspartner System Edstrøm hjelper deg å finne riktig og sikker innredning, enten du er rørlegger, elektriker, vaktmester, eller har andre behov for bilinnredning i din arbeidshverdag. Vi stiller strenge krav til sikkerhet og innfesting av innredningsløsninger. Med innredning fra oss, kan du føle deg trygg på veien.

Reparasjon

Hva enn som er galt med bilen din: Vi fikser det! Vi har autorisert merkeverksted med dyktige mekanikere som kan alt som er verdt å vite om nettopp din bil.

Bilvask

Bilen din har godt av å bli vasket skikkelig grundig innimellom, både innvendig og utvendig. Det kan vi fikse.

Dekkservice uten dekkhotell

På våre verksted er det fort gjort å skifte dekk. Vi kontrollerer også dekkene før du setter dem bort for sesongen.

Montering av utstyr

Ønsker du å få montert tilleggsutstyr på bilen din? Ta kontakt med vårt verksted, så hjelper vi deg med sikker montering.

Hva kjennetegner oss?

Vi spør først – reparerer etterpå

Du skal ikke betale mer enn det vi har avtalt. Dukker det opp behov utover avtalt pris, gjør vi ingenting før vi har snakket med deg.

Kun orginale deler

Vi bruker kun originale merkedeler. Det sikrer god kvalitet, trafikksikkerhet, og er godt å ha den dagen du skal selge eller bytte inn bilen din.

Trygghetsgaranti

Vårt mål er at du skal ha et bekymringsfritt bilhold. Derfor gir vi deg trygghetsgaranti. Garantien sikrer hjelp ved driftsstans i Norge, og vår veihjelpsordning sørger for at bilen blir tauet til nærmeste autoriserte verksted. Vi har avtaler med verksteder over hele landet.

Garantien gjelder deg som har kjøpt ny eller brukt Volvo, Mazda eller Ford hos Kverneland Bil. Du må ha fulgt serviceprogrammet og fått utført anbefalte reparasjoner, og ha dette dokumentert i bilens servicehistorikk.