MG5 helelektrisk stasjonsvogn

Nye elektriske MG 5

Nye MG 5 Electric er helt i tråd med MG sitt mål om å gjøre elektrisk mobilitet tilgjengelig for alle som er unge til sinns og gjerne vil kjøre elektrisk. MG appellerer til et stort publikum ved å tilby smarte, praktiske, trygge og teknologisk avanserte biler i ulike segmenter, tilpasset ulike behov. Dagens utvikling i elbilsegmentet viser at er det økt etterspørsel etter elektriske familiebiler som er tilgjengelige for alle. Svaret på det er den nye MG5 Electric.

Elektrisk rekkevidde
400 km (WLTP)
Bagasjerom
Opptil 1.400 liter
Komfort
iSmart Lite
Smarte sikkerhet-systemer
10 stk

MG 5 ELECTRIC

MG 5 er den fjerde MG -modellen og verdens første helelektriske stasjonsvogn. Med solid ytelse og mange praktiske løsninger og bagasjerom på nesten 1400 liter.
Comfort fra 349.900,-**
*Veil. kundepris levert lokale lev. kostnad kan tilkomme. Forbruk komb.: 17,5-17.9 kWt/100 km (WLTP). CO2-utslipp 0 g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. 7 års garanti eller 150 000 km, det som inntreffer først. Med forbehold om skrive- og trykkfeil. **Det vil tilkomme et lokalt frakttillegg på bilen.

Den romslige familiebilen - helt elektrisk

Start video

Stor batteri-cellepakke

MG5 bruker en løsning med stor batteri-cellepakke som forbedrer styrken til batteriet samtidig som vekten på pakken reduseres effektivt for å oppnå en ideell rekkevidde

Elektrisk motor

Den nyeste elektriske motoren fra MG er utstyrt med 8-lags teknologi med nøyaktig vikling, noe som sikrer høyere effektivitet, effekttetthet og pålitelighet.

Lader

I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-faset 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og opptil 87 kW ladekraft gjør at batteriet kan lades opp til 80 % på rundt 40 minutter (temperaturavhengig).

Omfattende sikkerhet

Karosseristruktur
En sterk karosseristruktur og pålitelig batteribeskyttelsesteknologi sørger for sikkerheten til passasjerene i kjøretøyet
Passiv sikkerhet
Noen ganger kan ikke ulykker unngås, men takket være MG5s stive karosseristruktur og 6 kollisjonsputer er passasjerene maksimalt beskyttet for å forebygge alvorlige skade
Flere sensorer og kameraer
Flere sensorer og kameraer går utover den visuelle rekkevidden for å trygge sikkerheten til personer både inni og utenfor kjøretøyet.

V2L (Vehicle-to-Load)

Med V2L er det mulig å bruke batteriet som strømkilde til annet elektrisk utstyr. V2L-systemet består av en ladekabel med type 2-plugg i den ene enden, som kobles til bilens ladekontakt, og vanlige stikkontakter i den andre enden. V2L kabelen kan kjøpes som tilbehør.

Ønsker du å vite mer om bilen?

Se andre MGmodeller
MG4-1800x851

MG 4

MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris.
1800x851 Marvel

MG MARVEL R

MG Marvel R Electric nå med PRISKUTT på begrenset antall lagerbil. SPAR 60.000,-
1800x851 MG ZS

MG ZS EV Long Range

Vår bestselger MG ZS EV. Nye detaljer og en forlenget rekkevidde på opptil 440 km. I tillegg kan den nå også leveres med tilhengerfeste.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer