DIN PARTNER PÅ VEI­EN INN I FREM­TI­DEN

Mazda2 Hybrid er ny og perfekt partner for deg som ferdes i byen. Den bruker smart hybrid-teknologi for å skifte mellom elektrisk, bensin og kombinasjoner av disse for å oppnå optimal ytelse i alle situasjoner. Den forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort. Med moderne design, automatgir som standard og med avansert fullhybrid-teknologi kan du nyte en komfortabel kjøretur.

Motor
1.5 bensin 116hk
Forbruk WLTP
3.8-4.0 (l/100km)
Nybilgaranti
5år/100.000km
Veiassistanse
Inntil 10 år

Hybrid kjøreopplevelse

Mazda2 Hybrid bruker smart hybrid-teknologi for å skifte mellom elektrisk, bensin og kombinasjoner av disse for å oppnå optimal ytelse i alle situasjoner. Du får det umiddelbare dreiemomentet fra el-motoren når du kjører i gang, eller pådraget fra både bensin- og elektromotor når du trenger ekstra effekt.
fra 343.800,-

Nye Mazda 2 Hybrid

Start video

Helt nye Mazda 2 Hybrid

Ikke nødvendig å endre kjørevaner
Helt uten behov for batterilading kan du kjøre Mazdas nye hybrid som om det var en vanlig bensinbil, men fremdeles kunne nyte følelsen av en moderne elektrisk bil.
Genial teknologi
Hybridsystemet gjenvinner energi som lagres i batteriet hver gang du bremser. Det betyr at hybridbilen slipper ut mindre utslipp når du kjører i bymiljøer med hyppige start og stopp.
Sikkerhet gjennom innovasjon
Med intelligent passiv sikkerhetsteknologi har Mazda2 Hybrid blant annet SRS kollisjonsputer mellom forsetene, bremsing før kollisjon og nødstyringsassistanse, i tillegg til andre avanserte funksjoner som sørger for din sikkerhet. Det bidrar til at du og passasjerene kan føle dere trygge og nyte kjøringen.

Lavere utslipp, uten kompromiss

Når du kjører på ren elektrisk kraft får du en ladbar hybrid som tar hensyn til morgendagen, uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen i dag. Bærekraftig pendling i Pure (helelektrisk) modus, helt uten utslipp.
Se andre Mazdamodeller
1920x1080 mx-30 i grønt

Mazda MX-30

Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper.
Nye Mazda CX-60

Mazda CX-60

Mazda CX-60 Romslig SUV i 2.5L bensin plug-in Hybrid & 3.3L dieselmotor med Mildhybrid. Firehjulstrekk, suveren tilhengerkapasitet på 2500 kg.
mazda mx-5-3

Mazda MX-5

Mazda MX-5 leverer en utrolig kjøreopplevelse som får hjertet ditt til å banke raskere. Den lette konstruksjonen og den perfekte vektfordelingen gir deg en utrolig responsiv styring og smidige kjøreegenskaper, slik at du kan føle veiens puls.
cx30

Mazda CX-30

Helt nye Mazda CX-30, en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer