Siste nytt

Ford med sterk dobbeltseier i stor internasjonal kåring

Ford

Ford regjerte nyttekjøretøyverdenen i Lyon med en imponerende dobbeltseier! Den nye Ford Transit Custom ble hyllet som «International Van of the Year 2024» (IVOTY), mens den nye Ford Ranger knep prisen for «International Pickup Award 2024» (IPUA). To prisvinnende biler på én kveld er en bragd verdt å feire!

Ford Pro har nok en gang triumfert ved å vinne både IVOTY og IPUA, og dette markerer den tredje gangen de har klart denne imponerende bragden i samme år. Denne prestasjonen ble først nådd i 2013, deretter i 2020, og nå, i året vi er i. Det er tydelig at Ford Pro opprettholder sitt forbløffende nivå av innovasjon og kvalitet gjennom årene.

Prisutdelingen fant sted i Lyon, Frankrike, som en del av et nyttekjøretøyshow, og den bekreftet Ford Pros dominerende posisjon som den fremste aktøren på det europeiske markedet for nyttekjøretøy. Det er klart at Ford Pro fortsetter å sette standarden i bransjen..

Vice President of Product Programs, Ford, Tim Slatter, uttrykte stolthet over øyeblikket og anerkjente det dedikerte Ford-teamet som kontinuerlig strever for å levere produkter av høy kvalitet til kundene. Han uttrykte glede over at juryen anerkjenner de nyeste nyttekjøretøyene, designet for å imøtekomme kundenes behov på tvers av ulike bransjer. Tim Slatter mottok æren på vegne av Ford Pro med takknemlighet..

Transit Custom vant IVOTY-kåringen

En kompetent jury bestående av 25 nyttekjøretøyjournalister fremla sine stemmer, og resultatet var klart: Ford Pros nye Transit Custom ble kåret til vinneren av IVOTY 2024. Denne nyskapende varebilen, som allerede har dominert sitt segment, ble tilgjengelig for salg tidligere i år. Den leveres i flere varianter enn noensinne og skiller seg ut med et utvalg av unike digitale og kundevennlige tjenester. Dette inkluderer et standard 5G-modem som gjør rask trådløs oppdatering av bilens over 30 moduler mulig, uten behov for et besøk hos din Ford-forhandler. I tillegg kan den utstyres med et innovativt foldbart ratt og en tidsbesparende leveringsassistent, tilgjengelig fra oktober 2024. Det ser ut som om Ford Pro virkelig har plassert seg i frontlinjen av nyttekjøretøyinnovasjon!

– Vi er veldig stolte over at IVOTY-juryen har gitt denne prestisjefylte utmerkelsen til vår nye Transit Custom. Som den ledende varebilen i 1-tonnssegmentet i Europa, har den blitt utviklet for å møte forskjellige kunders behov. I tillegg til våre prisbelønte dieselmotorer, skal også kunder snart kunne velge nye Transit Custom i helelektrisk variant eller som ladbar hybrid, sier general manager i Ford Pro Europe, Hans Schep.

Alle modellene kommer også med en rekke brukervennlige løsninger, og har et digitalt økosystem av software og tjenester som hjelper bedrifter med å redusere eierkostnadene og øke produktiviteten.

– Det er bare å gratulere Ford med å vinne International Van of the Year Award 2024 med Transit Custom. Dette er femte gangen Ford Transit har vunnet IVOTY, og den tredje gangen med 1-tonnsvarianten Transit Custom. Det er en stor prestasjon, sier styreformann i International Van of The Year-juryen, Jarlath Sweeney.

Transit Custom var Europas mest solgte varebil i 1-tonnssegmentet i fjor. Den var også den mest solgte bilen, totalt sett, i Storbritannia i 2021 og 2022.

Nye Ranger vant høythengende pickup-pris

Etter en grundig testing utført av IPUA-juryen i Hellas tidligere i år, både i utfordrende terreng og på veiene, ble Ford Ranger anerkjent som den fremste innen sitt segment av denne erfarne juryen. Dette markerer den tredje gangen at IPUA har utpekt Ranger som vinneren, og dermed satt en imponerende ny rekord. Ranger har tydeligvis bevist sin overlegne ytelse og allsidighet nok en gang.

Ranger er Fords mest globale produkt. Mens den er utviklet i Australia, produseres den på seks fabrikker fordelt på fire kontinenter – og har blitt storfavoritt i Europa. Ranger har vært Europas mest solgte pickup de siste åtte årene, og står for nærmere halvparten av pickupsalget her.

Den nye modellens svært gode kjøreegenskaper både i terreng og på vanlig landevei, sammen med en rekke digitale tjenester og teknologier, gjør den til et populært valg både for arbeid og fritid. Ford Pro annonserte også nylig at det vil komme en like tøff og brukervennlig ladbar hybrid-versjon av Ford Ranger.

Ranger ble kåret til den beste pickupen av en ekspertjury av biljournalister.

– Vi er svært glade for at IPUA-juryen for tredje gang har anerkjent vår Ford Ranger. Nye Ranger fås som flere varianter enn noen gang før, og tilbyr kundene kjøreegenskaper som er like gode i terrenget som på landeveien, og om den brukes til arbeid eller fritid, sier general manager i Ford Pro Europe, Hans Schep.

– Ford har nå scoret hattrick med sin tredje International Pickup Awards med bestselgeren Ford Ranger. I denne syvende utdelingen av IPAU får den sjette generasjonen Ford Ranger enda en seier – i tillegg til at den vant i 2013 og 2020. Gratulerer til det globale Ford-teamet som har utviklet denne eksepsjonelle bilen, avslutter styreformann i International Van of The Year-juryen, Jarlath Sweeney.

Flere nyheter

Ford
FORD EXPLORER RAPID RED 2024 (3)
Den nye Ford Explorer er den første i en rekke av innovative nye helelektriske biler fra Ford som bidrar til en totalfornying av Ford-sortimentet i Europa.
Ford
IMG_6717
Komplett nybygg for Ford på Kokstad inkludert Transit Senter
Volvo
EX30
Volvo ble nummer én blant bilmerkene og nummer tre totalt i Norsk Kundebarometer 2024.
Volvo
267365
Volvos nye, lille SUV havnet helt øverst på registreringsstatistikken for april.
Ford
Custom fløysand
– Oppfyller alle våre behov
Ford
Ford F-150 Lightning høst 2023 Norge (7)
«Rett og slett en imponerende bil», konkluderte TV2 Broom, mens VG mente at «dette er amerikansk på sitt beste, og en mektig familiebil». Den nye helelektriske 5-seters pickupen F-150 Lightning har fått en svært god mottakelse – både av norske kunder og medier.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer