Vi kommer hjem til deg!

Start prøvekjøringen hjemme!

Nå har vi i Kverneland Bil Ford gjort det mer praktisk for deg å prøvekjøre Mustang Mach-E. 

 

Du kan nå bestille prøvekjøring der vi bringer drømmebilen rett til din dørstokk! Hos oss går vi langt for å gjøre bilkjøp enkelt, praktisk og trygt. Unn deg en opplevelse , som starter i komforten av ditt eget hjem.

Med vår unike prøvekjøringstjeneste sparer du tid og krefter ved å slippe unna i den hektiske turen til forhandleren. Nå kan du enkelt bestille prøvekjøring av bilen du drømmer om, og vi vil komme til deg, uansett hvor du er!

Våre selger vil stå klare til å levere drømmebilen rett til din oppkjørsel. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og ønsker, slik at du får den mest personlige og skreddersydde prøvekjøringen mulig.

Ta gjerne med familie og venner for å oppleve bilen sammen. Vår prøvekjøringstjeneste er ingen forpliktelse, og du vil ikke føle noen press til å ta en avgjørelse på stedet.

Så hvorfor vente på drømmebilen din? Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din personlige prøvekjøring hjemme hos deg. Opplev bekvemmeligheten av å velge din drømmebil fra komforten av ditt eget hjem – vi er klare til å gjøre bilkjøpet ditt til en minneverdig og gledelig opplevelse!

Kverneland Bil Ford Minde

Kverneland Bil Ford Åsane

Kverneland Bil Ford Bilhuset /Sandnes

Kverneland Bil Ford Bryne

Kverneland Bil Ford Haugesund

Hvorfor velge denne tjenesten?

 1. Komfort og bekvemmelighet:
  Ved å starte prøvekjøringen hjemmefra får du muligheten til å forberede deg i et kjent og komfortabelt miljø.

 2. Reduserer stress:
  Å starte hjemmefra lar deg unngå å bli overveldet av ukjente veier og trafikksituasjoner i begynnelsen, og det kan hjelpe deg med å redusere stressnivået..

 3. Tid til å bli kjent med bilen
  Å utforske kjøretøyet i ditt eget nabolag gir deg muligheten til å bli kjent med bilens funksjoner. Du kan ta deg tid til å justere setet, speilene, og andre innstillinger før du begynner kjøringen.

 4. Kjøring i kjente omgivelser: I et kjent område kan du utforske bilen, som å rygge, parkere, og sjekke oversikten bak rattet.

 5. Spare tid.
  Prøvekjøring fra hjemmet sparer deg for tid og ved å unngå unødvendig kjøring til et annet sted for å starte. Du kan begynne prøvekjøringen rett utenfor døren din.

SE OG LES MER OM HELELEKTRISKE MUSTANG MACH-E