Volvo Selekt

Volvo Selekt – Det smarteste valget når du skal kjøpe en brukt Volvo

Volvo Selekt-garantien er en komplett pakke med veihjelp og bytterett – som alle garanterer for et trygt kjøp.

Vi velger kun de beste bruktbilene. Vi gjør dem så godt som nye gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll og bruker kun originaldeler, for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. Deretter gjør vi dem enda bedre med oppdatering av den nyeste tilgjengelige programvaren.

Volvo Selekt-garanti 

Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt-garanti – en av de mest omfattende garantier som er tilgjengelig. Den har samme innhold som nybilgaranti. Dekning er opp til 7 år, minimum 24 mnd / 24 000 km. Volvo Selekt-garanti gir dekning over hele Europa, og gir deg ro i sjelen uansett hvor du er.

12 måneders Volvo Veihjelp 

Inkludert i Selekt-tilbudet er også 12 måneders Volvo Veihjelp. Det er mer enn bare veihjelp. Uansett hvor du kjører innenfor det europeiske kontinentet, vil du motta assistanse når som helst på døgnet, dersom du får behov for det. Fra et punktert dekk til en trafikkulykke – om du står fast hjemme eller langs veien – du kan stole på at du får hjelp fra Volvo for å få deg i bevegelse igjen.

Garantert fornøyd

Vi skal sørge for at du er 100% fornøyd med din Volvo Selekt-bil. Hvis du er misfornøyd med din Selekt-bruktbil innen 30 dager eller 1500 kjørte kilometer, det som kommer først, kan du bytte til en annen bil av tilsvarende verdi.

SPØRSMÅL OM VOLVO SELEKT?