fbpx

Ford Approved

Bytterett
Vi gir deg 30 dagers bytterett (inntil 1000 km) på alle våre Ford Approved biler, som betyr at hvis du skulle ombestemme deg, kan du bytte i en annen bil i samme prisklasse (eller høyere mot et mellomlegg). Du må bytte til en bil i vårt lager, og her har du gjennomgående et stort og bredt utvalg å velge i. Bilen du leverer tilbake må selvsagt være i samme stand som da du kjøpte den. Dersom bilen ble lånefinansiert, må du selv avslutte lånet hos finansieringsselskapet. Vi hjelper deg med å ordne papirene.

75-punkts inspeksjon
Alle Ford Approved biler har gått gjennom en 75-punkts sjekkliste, og eventuelle feil er rettet opp. Dette blir kvittert ut av en kvalifisert Ford-tekniker.

Garantert kilometerstand
Alle våre Ford Approved bruktbiler selges med garantert korrekt kilometerstand.

Ett år med Ford Assistance Veihjelp
Alle Ford Approved bruktbiler leveres med ett års Ford Assistance som gir deg veihjelp både på veien og hjemme, samt frakt av bilen skulle det bli påkrevet. Du har både vår bruktbilgaranti og et fritt antall veihjelp.

Reklamasjonsrett/Garanti
Alle våre bruktbiler selges til forbruker i tråd med Forbrukerkjøpslovens forpliktelser som under gitte forutsetninger innebærer inntil 5-fem års reklamasjonsrett. Vi gir i tillegg 24 måneders bruktbilgaranti på våre Ford Approved biler, basert på bilens tilstandsrapport. Dekningsomfang, gyldighetsperiode og unntak kan variere geografisk, samt avhengig av bilens alder og tilstand.

Mobilitetsgaranti
Tar du service hos oss iht programmet og følger våre anbefalinger, gir vi mobilitetsgaranti på bilen og sikrer at du alltid får hjelp dersom uhellet skulle være ute.

Servicehistorikk
Vi garanterer korrekt servicehistorikk på alle våre Ford Approved biler. Service og vedlikehold i tråd med produsentens forskrifter og anbefalinger er nødvendig for å opprettholde bilen både med hensyn til trafikksikkerhet, driftssikkerhet og fører- og passasjer komfort. Ved å følge produsentens anbefalinger om løpende service sikres ikke bare økt kjøreglede og bruksverdi, men også økt annenhåndsverdi.

Kvalitets- /sikkerhetssjekk
Alle Ford Approved bruktbiler gjennomgår en grundig sjekk på et av våre autoriserte verksteder der eventuelle feil og mangler blir oppdaget og rettet før vi selger bilen, og en utfyllende tilstandsrapport blir utarbeidet på hver enkelt bil fra a til å. Alt for at våre kunder skal være trygge og for at vi skal kunne innestå for de bilene vi selger; Slik at du skal oppleve forskjellen ved å handle hos oss.

Finansiering og forsikring
Vi tilbyr fordelaktig og fleksibel finansiering. Spør oss om finansiering og finansieringsløsninger som passer deg og din personlige økonomi. I tillegg har vi fremforhandlet svært gunstige forsikringsordninger og vilkår for våre kunder. Disse kan du også nyte godt av når du kjøper bruktbil hos oss.

Trygg og sikker bruktbilhandel
Vi garanterer at bilen du kjøper er fri for heftelser og økonomiske overraskelser. Trygge transaksjoner og dokumenterte eierforhold til bilen garanterer deg trygg handel og sikkert økonomisk oppgjør. Du får bilen ferdig registrert med leveringsgaranti; i avtalt tilstand til avtalt tid og avtalt pris.

Prisløfte
Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle europeiske Ford-modeller uansett alder. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss.