Siste nytt

Derfor står Nordmenn i kø for å kjøpe denne!

Ford

Derfor står nordmenn i kø for å kjøpe Nye Helelektriske 5-seters F-150 Lightning

«Det er veldig mye bra med denne bilen, enten du skal bruke den aktivt i jobben, eller ha den som privatbil», slår TV2 Broom fast. «Er det mulig at en så stor og tung bil kan være så komfortabel, lettkjørt, rask og så godt støyisolert», konkluderer VG.

Nye F-150 Lightning representerer noe helt nytt på det norske elbilmarkedet. Her får du en svær pickup med plass til fem personer, enorm bagasjeplass – både under panseret foran og på planet bak – og imponerende gode kjøreegenskaper. redusere de veiledende prisene på Mustang Mach-E.

Som Finansavisen (abonnement) oppsummerte i sin test av den nye helelektriske 5-seters pickupen: «If bigger is better, this is perfect.»

Dette er den helelektriske varianten av bilen – med navn F-150 – som i hele 47 år på rad har vært den mest solgte i USA

– Her er 5 av de viktigste grunnene til at interessen for F-150 Lightning er så enorm i Norge:

1. Enormt med plass til 5 personer og bagasje

Nye F-150 Lightning er en svært stor og romslig pickup for fem personer. Den er hele 5,91 meter lang, 2,44 meter bred og 1,99 meter høy. I tillegg til et stort plan og mye plass inni kupeen, har den en drenerbar Mega-Frunk på hele 400 liter under panseret hvor du kan frakte mer enn 180 kilo.

2. Ekstrem fremkommelighet og svært gode kjøreegenskaper

Med firehjulstrekk som standard, et uavhengig bakhjulsoppheng, og et lavt tyngdepunkt, er kjøreegenskapene og fremkommeligheten til F-150 Lightning svært gode på alle underlag. Den kommer også med fire forskjellige kjøremoduser som automatisk optimaliserer den for forskjellige kjørescenarioer: Normal, Sport, Off-road og Tauing.

Understellet er forsterket for å beskytte batteri og motor i tøft terreng. Batterikassen er vanntett og beskyttet av et støtabsorberende materiale.

3. Raskere og sterkere enn de fleste

Den elektriske varianten av verdens mest solgte pickup har 452 HK og et maksimalt dreiemoment på 1050 Nm. 0 – 100 km/t går unna på under 5 sekunder. Den har også en nyttelastkapasitet på 535 kg* og maksimal hengervektkapasitet på 3490 kg*.  Den helelektriske rekkevidden, målt etter WLTP-metoden, er 429 km. Det er klart best i dette segmentet. Nye F-150 Lightning kan også lades fra 15 – 80 % på 39 minutter med en 150 kW hurtiglader.

4. Det siste og beste av teknologi og smarte løsninger

Nye F-150 Lightning kommer blant annet som standard med smarte løsninger som Pro Trailer Backup-assistent som gjør at du enkelt styrer rygging med henger fra kupeen med et roteringshjul og ryggekamera. Med Pro Power om bord kan bilen fungere som strømkilde med inntil 2,3 kW. Du får varme og kjøling i forsetene og et premium lydanlegg fra B&O.

5. Prisbelønt drømmebil som topputstyrt «Norgesversjon»

Den elektriske varianten av verdens mest solgte pickup har allerede vunnet en rekke priser og kåringer, blant annet som «North American truck of the Year 2023». Versjonen som lanseres i Norge gjør det svært enkelt å velge – da alle bilene er helt like og i samme farge. Dette er en 5-seters Lariat Launch Edition i fargen Antimatter Blue Metallic med et høyt utstyrsnivå som standard og et batteri med 98 kW utnyttbar energi.  

Flere nyheter

Volvo
EX30
Volvo ble nummer én blant bilmerkene og nummer tre totalt i Norsk Kundebarometer 2024.
Volvo
267365
Volvos nye, lille SUV havnet helt øverst på registreringsstatistikken for april.
Ford
Custom fløysand
– Oppfyller alle våre behov
Volvo
Best på bærekraft
For tredje år på rad rangerer norske forbrukere Volvo øverst på listen over de mest bærekraftige bilmerkene.
Volvo
Volvo gir elbilene nytt navn
Volvo Cars samler alle sine elbiler under én og samme navnstruktur, som starter med forbokstaven E. Dermed skifter elbilene XC40 og C40 navn til EX40 og EC40.
Ford
hd35p2bvlpwowkjrhk4f
Ford stråler etter å ha sikret to prestisjefylte priser under utdelingen for årets nyttekjøretøy i Lyon, Frankrike.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer