Siste nytt

Nå er dette Norges mest solgte bil!

Volvo

Volvos nye, lille SUV havnet helt øverst på registreringsstatistikken for april.

Nye Volvo EX30 har fått en svært god mottakelse blant det norske folk. Etter at de første kundeleveringene startet i januar, har bilen nå fått skikkelig fart på registreringsstatistikken. I april ble det registrert hele 1191 eksemplarer av bilen og dermed troner den øverst på pallen, ifølge tallene fra OFV. 

– Dette er svært gledelig. Vi har hatt høye forventninger til EX30, og da er det gøy å se at kundene også er begeistret for bilen, sier Erik Trosby, markeds- og kommunikasjonssjef i Volvo Car Norway. 

–  Flere Volvo-forhandlere har måttet utvide åpningstidene fordi det er så mange som ønsker å prøvekjøre EX30, sier Trosby. 

Sist gang en Volvo toppet OFVs månedlige registreringsstatistikk her i Norge var for to år siden, i april 2022, og da var det Volvo XC40 som tronet øverst. Trosby tror EX30 har en unik kombinasjon av egenskaper som gjør den særlig attraktiv blant nybilkjøperne. 

– EX30 er en høyteknologisk SUV med smarte løsninger og stilrent skandinavisk design. Dette, i kombinasjon med en attraktiv pris og en kjent og kjær merkevare, tror vi gjør at mange vurderer denne bilen som sitt neste kjøp, sier Trosby. 

Volvo EX30 er Volvos minste SUV noensinne, og har utmerket seg ved å både være den med raskest akselerasjon (0-100 på 3,6 sekunder), samt den med lavest karbonavtrykk 

 

Bilen hadde sin verdenslansering 7. juni i fjor, og har siden den gang mottatt flere prestisjetunge priser, inkludert World Urban Car of the year, Small SUV/Crossover of the Year i News UK Motor Awards, Carwow Car of the Year 2024 og Eco Warrior of the Year i TopGear.com Awards 2023. 

Interiør bilde av Ex30 som viser bærekraft

Flere nyheter

Volvo
EX30
Volvo ble nummer én blant bilmerkene og nummer tre totalt i Norsk Kundebarometer 2024.
Ford
Custom fløysand
– Oppfyller alle våre behov
Ford
Ford F-150 Lightning høst 2023 Norge (7)
«Rett og slett en imponerende bil», konkluderte TV2 Broom, mens VG mente at «dette er amerikansk på sitt beste, og en mektig familiebil». Den nye helelektriske 5-seters pickupen F-150 Lightning har fått en svært god mottakelse – både av norske kunder og medier.
Volvo
Best på bærekraft
For tredje år på rad rangerer norske forbrukere Volvo øverst på listen over de mest bærekraftige bilmerkene.
Volvo
Volvo gir elbilene nytt navn
Volvo Cars samler alle sine elbiler under én og samme navnstruktur, som starter med forbokstaven E. Dermed skifter elbilene XC40 og C40 navn til EX40 og EC40.
Ford
hd35p2bvlpwowkjrhk4f
Ford stråler etter å ha sikret to prestisjefylte priser under utdelingen for årets nyttekjøretøy i Lyon, Frankrike.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer